Prije treninga |
Post Reply ![]() |
Page <12345> |
Author | |
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hmm..paaa jednom od ta 3 puta što imaš auto, zaleti se do supermarketa i osiguraj si zalihu mesa (i ostalog)
![]() |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
![]() |
|
crna_kej ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
![]() ![]() |
|
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|
![]() |
|
*Ve* ![]() VIP clan ![]() ![]() Joined: 12 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 116 |
svejedno je.. cim ti jedeš nešto uz te ugljice, automatski ti to više nije isti GI.. tak da ako ne koristiš whey, obratiš pažnju na to da ti obrok prije treninga bude bliže treningu (nekih sat vremena prije treninga, a ne po 3 sata), i da ti taj kruti obrok nakon treninga isto bude što bliže.. that's it.. |
|
XXL-Zagreb
|
|
![]() |
|
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Super, tako i radim
![]() |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
![]() |
|
Mini star ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 05 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 200 |
Nije prije al me zanima sta se moze uzet umjesto glukoze u pwm?
|
|
![]() |
|
*Ve* ![]() VIP clan ![]() ![]() Joined: 12 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 116 |
grožđice, npr
![]() |
|
XXL-Zagreb
|
|
![]() |
|
Mini star ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 05 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 200 |
Hmm koja sam ja plavusa..
Koza lica i leda su mi prekriveni pristevima od kako sam pocela koristit grozdani...pa bi probala malo bez... |
|
![]() |
|
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Bijeli kruh, kifle, opcenito sve od bijelog brašna, ja bih cak rekao i riža, zapravo, bilo koji ugljikohidrat ce dobro poslužiti, na krajeva krajeva, to nije ni toliko bitno, bitno je da imaš uh+p obrok ![]() |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
![]() |
|
![]() isprobaj grožđice, pa vidi.. mislim da su one nekako najbolja zamjena za glukozu.. ili, ovo što kaže soner - na kraju, nije ni toliko važno..možeš i rižu, rižine krekere... iako su grožđice od svega toga "najbrže".. |
|
XXL-Zagreb
|
|
![]() |
|
Avatar ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
U zadnje vrijeme tamanim grožđice s wheyom poslje treninga, mogu reci da mi je bolja opcija nego sa dexom nekako me više zaslade a i ne prođe samo kroz mene kako je soner napomenuo
![]() |
|
![]() |
|
Ja sam danas popila tj pojela whey+2dclvode+š00g posnog i uz to
slanac dal je to previse il je ok??? |
|
![]() |
|
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
jel to pwm bio mini? ak je netreba ti sir tu jer ublazis
ono radi cega pijes whey....i ne treba ti vise, stavis mjericu, mjericu i pol wheya i bok, pojedi slanac i dosta.... |
|
![]() |
|
Aha okay..stavljala sam posni u pwm jer me lijepo zasiti jer poslhe
idem pravac u krpe.. A slanac mi je bas mmmmm |
|
![]() |
|
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
A onda ok ak si otisla u krpe odma....mislim nije
najidealnije rjesenje otic u krpe tak, al kad je vec tak ond amislim d aje ovo ok kombinacija |
|
![]() |
|
Znam al kasno dodem s treninga a i rano se budim pa je to tako...
|
|
![]() |
|
ako vec jedeš tu kombinaciju... zašto ne popiješ whey u teretani..pa kad dođeš doma pojedeš posni i slanac? proci ce sigurno pol sata...
|
|
XXL-Zagreb
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |