Prije treninga |
Post Reply | Page <1 2345> |
Author | ||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I ja kad sam u teretani od 2š-23, ali ne legnem cim spustim
utege, poslje treninga popijem pwm, dok se otusiram, dodjem doma, spremim se za krevet prodje jos sat vremena sto je taman za iduci obrok, tim vise kaj taj whey/glukoza te ne zaštopa i ne zasiti.........onda zmiksam posni ak mi ga se neda zvakat i malo ulja popijem i u krpe..... |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hehehe, u isti cas :) Mislim ja znam odgovor vec, ona misli da je to previse za nju jela....., a zapravo 80% cura tu jede i onako kalorijski pre malo, a i unos proteina im je takodjer takav....... Ispricabvam se ako sam pogrijesio Mini, al imam felling da je to to....... |
||
Mini star
Viden/a u gymu Joined: 05 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 200 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hmm mislim da nejedem premalo..
ako odmah poslje treninga popijem whey sa vodom i recimo nakon sat vremena pojedem posni i slanac ili kruha fetu bil to bilo idealno recimo??? i za pol sata spavanje |
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
Znam da to ne mislis , u tome i je stvar.....
Gle ja sad malo generaliziram prema onom kaj svaki dan vidimo na jelovnicima koje vecina zena posta ovdje...tak da ak tvoj nije takav (ne subjektivno) velim ispricavam se... Jok, Mini, poslje treninga whey sa gržđanim/grožđicama ili tim slancem ako bas ne zelis grožđani iz nekog razloga (neznam, neko je spomenuo pogorsanje tena radi njega, mozda ti, neda mi se kopat sad unazad) A nakon toga posni i neke masti, nikako slanac ili kruh ili nekaj sa visokim GI indexom.... sir i izvor masti neki za zadnji obrok.... |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
solo whey s vodom = skup šecer |
||
Mini star
Post Options
Thanks(0)
|
|
mislim da mi taj secer radi pizd... od tena..pobat cu malo bez da vidim jel on krivac
znaci mogu struskat shake i nesto s visokim gi odmah nakon treninga i za jedno šh mogu posni s nekim mastima najbolje bi mi odgovarali badem jel ovako sad dobro? |
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ahaaa, dobro je
|
||
Mini star
Post Options
Thanks(0)
|
|
konacno skuzila,hvala
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo clanka:
Vodic kroz prehranu i suplementaciju za vježbace (što jesti / konzumirati prije i poslije treninga..) Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uz taj whey u teretani obavezno treba ici i neki izvor UH-a, u suprotnom, kak Thorn kaže, taj whey ce završiti kao skupi šecer, tj. poslužit ce za punjenje glikogena što nije cilj wheya ;) |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
hrc007
Viden/a u gymu Joined: 05 Srpanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa neka slanac mazne uz taj whey i riješena stvar :)
Kad dođe kuci posni i malo orašastih plodova i cao! |
||
I hated every minute of training, but I said, ''Don’t quit. Suffer''
Muhamed Ali |
||
*Ve*
VIP clan Joined: 12 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 116 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
zato sam i napisala AKO VEc JEDE TU KOMBINACIJU.. naravno, da se mene pita, predložila bih klasiku: pwm whey+glukoza.. pa sat vremena nakon P+UH obrok |
||
XXL-Zagreb
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ok, ok, samo me nemoj tuci |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
*Ve*
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa nije valjda da zvucim tak ozbiljno |
||
XXL-Zagreb
|
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma takva je i u teretani, moras pazit na koju spravu bus isel i koju bucicu bus uzel....... Edited by The Phoenix |
||
*Ve*
Post Options
Thanks(0)
|
|
barem ne regrutiram sve utege i sve klupice koje postoje |
||
XXL-Zagreb
|
||
Post Reply | Page <1 2345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |