PRIJEDLOG - MAJICE |
Post Reply | Page <1234 8> |
Author | ||
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
crnu
|
||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, crna je klasika i svi ju vole. Pogotovo sad kad krece jesen i zima, pa svi polako krecu s tamnim bojama.
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja bi neku sa girjama majicu
Budi fit uz hiit
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nisam siguran da cemo stavljati girje na majice, ali svidja mi se slogan: Budi fit uz HIIT! |
||
|
||
Ballerina
Viden/a u gymu Joined: 12 Kolovoz 2011 Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Biti fit nije mit
Biti fit mi je cilj Every day is a chance to be better Do not find the time, make the time |
||
Mjauk
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 184 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
http://www.zazzle.com/soul_of_a_lion_black_tee-235284778764886147
Nema dalje,jos da je duks...uff :D
|
||
Erik
Cita FAQ Joined: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Crna majica, narandjasta slova
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nije loša ideja.
|
||
|
||
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
i meni se svidja ideja..
|
||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Cure, koje obicno velicine majice nosite?
Nažalost, dobavljac trenutno nema crnu majicu u S velicini.. |
||
|
||
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nadam se da ce biti i muskih majica lol |
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
XS... Što nismo rekli bijela, plava? Edited by zika - 26 Rujan 2012 at 11:43 |
||
LiveStrong
|
||
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja bi si uzela neku crnu L
|
||
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
zakon vec si duže planiram dat isprintat par komada....
evo nekih idejica.. ...i crna boja, definitivno...love black * ne želi mi prikazat slicice...neke...drugi put cu dodat Edited by Gym_girl - 26 Rujan 2012 at 13:47 |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Naravno da ce biti i muskih majica. Muske su vec spremne i u pripremi za natpise..
|
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Biti ce na kraju bijela, roza, plava (nav) i crvena boja. Crnu nismo uzimali jer trenutno imaju samo u M i L velicini, a moramo imati sve velicine..
|
||
|
||
Post Reply | Page <1234 8> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |