Prijedlog tema |
Post Reply |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Rujan 2007 at 01:13 |
|
Zamolio bih vas da mi napisete par tema koje su vam izrazito zanimljive a opet nisu toliko "obradjene" na fitness.com.hr webu.
Slusam |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
gemini05
Viden/a u gymu Joined: 29 Travanj 2008 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tema: kako vjezbati u teretani i kakvu prehranu i pripravke koristiti za povecati misicnu masu,snagu, izdrzljivost, pojacati tonus, dobiti definiciju ili oblikovati tijelo a NE gubiti na tezini. Za one koji NEMAJU masnog tkiva i problem s viskom kilograma.
|
||
be cool !
|
||
ShapeUp
Viden/a u gymu Joined: 19 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 95 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sve o povezanosti vjezbi sa kraljeznicom,npr kakve vjezbe i koju rekreaciju ne koristit ako imamo kakvih problema,koje su preporucljive i u kojem slucaju-to je vrlo dobra i korisna tema jer me bole ledja:))...kako pazljivo i pametno vjezbat ko0d kuce.. fala lipa unaprid |
||
jakov
Viden/a u gymu Joined: 17 Travanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vjezbe za djecake od š3-š5 godina(ja imam š3),jel smiju ic u teretanu,koristit utege i vjezbe za njih.Takodjer i prehrana s tim da se djecak ne zeli udebljat neg pojacat misice sto jace moze |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
mogli bi u clanak ubaciti i pjesmu sa posvetom "za jakova" |
||
jakov
Viden/a u gymu Joined: 17 Travanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hehe,sam naprijed,al kak bi isla |
||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
gospodin jakov
je profesor dobar svakog se jutra ustaje rano pa se ureduje,pere brije i dok još kuca mirše na jutarnje pranje na vrata mu zvoni ucenik prvi... ...imaš dobar parfem... Edited by evica |
||
jakov
Post Options
Thanks(0)
|
|
Trebalo bi još trunkicu doradit |
||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma budemo!
|
||
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nije prijedlog za temu, nego za neku jednostavnu trazilicu na portalu. Ili ju ja nikako nemrem uociti?
EDIT: corava kokos Nasla sam ju š0 sekundi nakon ovog posta. Edited by Signorina |
||
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja bih preporucio da nekako nabavite BUG forum - kvalitetan je i ima dosta "naprednih" opcija koje covjek pozeli.... Mozes na primjer pogledati popis tema u kojima sudjelujes, popis tema koje pratis, popis tema koje si ti zapoceo.... Valjda se mozete nekako dogovoriti da ga dobite for free |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |