Prijedlozi paketa - nagrada za NAJ pakete |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Lipanj 2013 at 22:45 |
U procesu smo osmišljavanja interesantnih paketa, pa bih zamolio za pomoc..
Napišite svoje prijedloge paketa, top 2 najzanimljivija paketa nagradjujemo FIT majicama i paketom iznenadjenja. Bitno je: 1. Paket mora sadržavati minimalno 2 ili više proizvoda 2. Potrebno je osmisliti naziv paketa 3. Može se staviti u paket proizvode iz istih ili razlicitih kategorija Ideja je ponuditi ljudima paket s kojim se ostvaruje popust, a da opet budu zanimljivi proizvodi u paketu. Trenutno imamo dostupne FIT pakete, pa cisto pogledajte kako to sada izgleda - link na pakete Eto, dajte svoje ideje, cijenimo svaku ideju i mišljenje. Edited by Zoki - 25 Lipanj 2013 at 22:45 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Irija
Mixa shakeove Joined: 29 Studeni 2012 Status: Offline Points: 527 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja se nadam da možemo predložiti više paketa?
Fit paket za pocetnike 1. Pro Whey 3G - 908 g 2. Slow Releaze Protein - 908 g 3. Shaker Fit paket za oporavak nakon treninga 1. 1. Pro Whey 3G - 908 g 2. BCAA Plex - 240 kapsula (MVP) 3. Shaker ili 42% Maximum Level Protein Bar - 100 g FIT paket za zdravlje i ocuvanje zglobova 1. Flex 4 Joints - 120 kapsula 2. Kalcij s Magnezijem - 120 tableta 3. Steznik za koljeno/gležanj/zapešce /ILI/ Kinesio tape FIT paket za izdržljivost i energiju 1. Next Level Creatine - 300 g 2. Caffeine 200 - 100 tableta 3. 42% Maximum Level Protein Bar - 100 g |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Irija, naravno, možete predložiti više paketa.
Naziv paketa ne mora sadržavati rijeci "FIT paket", dapace - neka bude raznih varijacija cisto da bude malo dinamike.
|
|
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Paket za funkcionalni trening cijelog tijela - sve što Vam treba za tijelo iz snova (za žene):
1. Jungle Gym - Suspenzijski trening 2. Power Wheel - Kotac za vježbanje 3. Kettlebell 4 kg (girja) (ili od 8kg) 4. Uže za preskakanje s brojacem Paket za funkcionalni trening cijelog tijela - sve što Vam treba za tijelo iz snova (za muškarce): 1. Jungle Gym - Suspenzijski trening 2. Door Gym Bar 3. Kettlebell 16 kg (girja) (ili 20kg) 4. Uže za preskakanje s brojacem |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Paket za snagu vašega tijela - Cure nece skidati pogled od vas, a muškarci ce željeti obarati ruku sa vama (za žene i muškarce)
1.Jednorucni uteg 15 kg 2.Rucice za sklekove 3.Door gym bar Paket sve za vaše zdravlje - Za snažni imunitet 1. DualTabs-100 tableta 2. Omega-3 riblje ulje 1000 mg - 90 kapsula Paket za mega mišicnu masu - od kojega ce vas se Jay Culter postidjeti 1.Volumass 35 - 6kg 2.100% Whey Gold Standard - 908 g |
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dokle zoki traje to :D?
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Dobre ideje dajete za sada, pricekati cemo do 05.07. - tada cemo napisati koji su nam najzanimljiviji paketi.
Samo nastavite s prijedlozima!
|
|
|
|
matelula
Viden/a u gymu Joined: 28 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 295 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sve sto sportasu treba
1.Omega-3 riblje ulje 1000 mg - 90 kapsula 2.Pro Whey 3G - 908 g 3.Next Level Creatine - 610 g |
|
No matter how many mistakes you make or how slow you progress, you are still way ahead of everyone who isn’t trying. - Tony Robbins
|
|
Scarpetta
Post Options
Thanks(0)
|
Paket za skidanje masnih naslage 1
1. Gold whey protein 500g 2. Chia sjemenke 200g 3. CLA green tea+l karnitin 60 kapsula 4. Jungle gym suspenzijski trening Paket za skidanje masnih naslaga 2 1. Konopljin protein 500g 2. L carnitin shot 3000mg 12x60 3.Elasticne gume s ruckama fit body (3 kom). |
|
matelula
Viden/a u gymu Joined: 28 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 295 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kucna teretana za pocetnike
1.Power Wheel - Kotac za vježbanje 2.Set jednorucnih utega - 2 x 10 kg 3.Door Gym Bar |
|
No matter how many mistakes you make or how slow you progress, you are still way ahead of everyone who isn’t trying. - Tony Robbins
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Testosterone booster pack - rasplamsajte vas testosteron i osjetite nadljusku snagu.
1 .Tribulex 2. ZMA 3. Omega 3 Extreme |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Znam da je off ali ne mogu izdržat, probala sam 2 dana Ma mettko moj, ti si rodjen za marketing Pratim vas i ja, sipajte dalje
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
haha :D misliš?? :D ne znam možda još nešto napišem , pa zokija namamim da kupi paket :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Scarpetta
Post Options
Thanks(0)
|
Paket samo za mene
1.XPR trake za funkcionalni trening 2.girja 8 kg 3.100% whey gold standard 908g 4.shaker novi crni fitness.hr |
|
kokodak
Cita FAQ Joined: 03 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 79 |
Post Options
Thanks(0)
|
I za mene |
|
Mi mislimo da živimo u svijetu,fizickoj sredini,a zapravo živimo u svojim umovima.Fizicka sredina se oblikuje prema slici iz našeg uma da bi se napravila ravnoteža,svemir.svemir je u našem umu.
|
|
Scarpetta
Post Options
Thanks(0)
|
Ha, ha baš super onda može Zoki složi paket za mene i kokodak
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |