Prijedlozi za forum |
Post Reply | Page <1234 10> |
Author | ||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ovo si dobro rekla Kate.. bas tako nesto, da pravi obrazovani strucnjaci odgovaraju..
I pogotovo za ozljede.. to je najvaznije.. |
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
O necemu takvom smo razmišljali, no ne bih još predstavljao model. Razradio sam ga dosta detaljno i o tome cemo sredinom š.mj. |
||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ma da, pa tih stvari ima u skoro svim casopisima vezanim za zdravlje, eto npr. ja redovito citam takav prilog u DOKTORU U KUcI, zbilja ima svih vrsti pitanja i meni je to zanimljivo citat.
Nekad pronađeš i slican problem vlastitom pa te to usmjeri ka traženju novih metoda (samo)pomoci i usmjeri te k pravoj dijagnozi ponekad. |
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Evo da ima ovdje nekih strucnjaka, sada bih ja mogao pitati o svom problemu koji mi se pojavio, ovako nemogu..
|
||||
|
||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Stvar je u tome da strucnjacima ta stvar mora biti financijski isplativa. Morali smo razmišljati i o tom dijelu. Oni svoje usluge fino naplacuju i moramo ih nekako zainteresirati da svoje znanje + iskustvo + strpljenje + analizu adekvatno predoci svima. Fora je u tome da bilo koji strucnjak ce ti naplatiti bilo kakav konkretniji prijedlog / savjet / analizu i zato sam rekao da sam razmišljao o tom dijelu i o njihovoj motivaciji. U casopisu Vaše zdravlje ili doktor u kuci vjerojatno to nekako kompenziraju, ili kroz promociju ili nekako drugacije. Da li vam ovo zvuci logicno? Zato sam rekao da postoji model o kojem smo razmišljali i mislim da ce vam odlicno zvucati samo ne bih volio o tome dok ne zakljucimo stvar i dogovore s njima. Zato sam malo tajanstven hehe. Edited by Zoki |
||||
|
||||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ma znamo mi svi to.. Sve usluge u danasnjem svijetu kostaju..
Ali vjerujemo da cete nesto pametno smisliti |
||||
|
||||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Definitivno smišljamo. Ljudi ce ovdje provoditi gomilu vremena dijeleci svoja znanja i trebamo naci pravo rješenje. |
||||
|
||||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Evo ga .. vidim.. http://www.kalorije.net/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id =š476&forum=6&post_id=85964#forumpost85964 Kako ovo ostalima izgleda? Moram priznati da je dobra fora.. |
||||
|
||||
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
meni je to predobra fora ajmo i mi imati nekaj slicno |
||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
a cemu je svrha osin sta ti govori koliko jos moras smrsavit i koliko si vec izgubija,a to ionako napamet znas,jedina razlika sta je ovde nacrtano
|
||||
Skviki
Post Options
Thanks(0)
|
|||
upravo si sam rekao koja mu je svrha..a neki od nas vole takve stvari imati napismeno pa da i kasnije vide vremenski period u kojem su se postigli određeni rezultati |
||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
mislin da je to nepotrebno
|
||||
Skviki
Post Options
Thanks(0)
|
|||
pa i smajliji su nepotrebni ali ih je bolje imati nego ne |
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Baš nasuprot, prijeko su potrebni. Buduci da na netu, pogotovo forumima ne možeš direktno vidjeti osobu ili cuti njezinu intonaciju smajlici su itekako potrebni da bi pobliže opisali što se htjelo reci i na koji nacin jer bez njih jedna te ista recenica može imati razlicitih znacenja. Zmaj je u pravu, ako ti se vec bilježi kilaža, otvoriš novi file i bilježiš promjene, ili staviš si na pozadinu monitora koliko si kg i sl. Također ne vidim neku funkciju tih bar-ova. Kilaža je ovak ionak manje bitna od izgleda. Prognoza - neuspjeh ako se to uvede. Forum je ovak ionak nedovoljno aktivan da bi se time još više tjeralo ljude. |
||||
Skviki
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ne vidim kako eventualna inovacija može otjerati ljude. Ako ljudi nema, onda je interes malen iz nekog vec postojeceg razloga. |
||||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ma taj metar je glupost i to je to,a ljude triba zainteresirat sadrzajen foruma,nevirujen da ce zbog tog metra ljudi dolazit,a sad kako navest ljude da se zadrze na forumu neznan,to ce admini morat razmislit
|
||||
Post Reply | Page <1234 10> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |