Prijedlozi za "karme" |
Post Reply ![]() |
Page <1234 8> |
Author | ||||
ena:))) ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
eeeee ja imam prijedlog!!!!
JEL MOGU JA SKAKAT PREKO UŽETA????? FALA :) |
||||
![]() |
||||
ena:))) ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
|||
UPS... brzi ste... heheeehehehe
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
ja sam lik
![]() |
||||
![]() |
||||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|||
Sam vi zezajte mene za caksi, vidjet cete kad dođe caksica na ovu temu
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Furai ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
|||
![]() |
||||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||||
![]() |
||||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
|||
Chaxy noris. ![]() |
||||
![]() |
||||
Shiny ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 14 Veljaca 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 129 |
|||
Meni je isto ovaj prvi pao na pamet ![]() ![]() ![]() |
||||
"Samo ljudi najuzviąenijeg i najniľeg karaktera se ne mijenjaju."
|
||||
![]() |
||||
chaxy ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
|||
pa ja cu se ubiti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
sad te moram i braniti? ![]() ![]()
I tako su me zvali ![]() ![]() |
||||
Strong is the new skinny.
|
||||
![]() |
||||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
|||
NEMOJ! Onda nece moci slijedit nastavak Thornica i Sonerica u uzbudljivoj temi: grupna igranka 3. |
||||
![]() |
||||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|||
Decki, dosta je bilo - ovdje vam je Grupna igranka
![]() U ovoj temi primamo prijedloge vezano za karmu! Ako netko još ima koju ideju, slobodno ju iznesite. Edited by Zoki |
||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||
![]() |
||||
Deni ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 01 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 136 |
|||
Hmm neznam meni ovo malo izgleda cudno, što ako se pridruži forumu osoba koja se vec bavi BB-om cirka š0, 20 god, kako onda on/ona može biti "cita FAQ" ili "skužio/la je da whey nije steroid" mislim da karam nebih trebala biti vezana za znanje o navedenom nego tko je gušter (zelen) na forumu ili ko je neki master koji ima preko 5000 postova karikiram, ja trenutno nemam nekhi ideja sve ih ispucam na poslu ![]() P.S. nadam se da nisam ovaj put fulao temu ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
|||
slažem se s Denijem, i meni su ovi gore prijedlozi simpaticni, ali bi karma trebala biti vezana za staž na forumu, a ne stvarni staž u teretani..
ko što 2 posta može imati mrcina od š20kg i š5 godina treninga iza sebe, tak i netko od 2000 postova može imati 50kg i da mu od toga š500 postova otpada na caksi e sad, bio bih super ispravan da osim kritike dam i svoju sugestiju.... ![]() nemam pojma ![]() |
||||
![]() |
||||
chaxy ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
|||
caksi je na tapetu ![]() ![]() ![]()
potpis |
||||
Strong is the new skinny.
|
||||
![]() |
||||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|||
Pa onda je soner_9393 dobro predložio. To je vezano za staž na forumu... uvijek kad dodješ kao novi prvo citaš FAQ.. bez obzira koliki staž u teretani imali.. ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Moji prijedlozi:
š. cita FAQ 2. ufurava se lagano 3. voli shake - mixa vec opako whey 4. fitness meštar/ica 5. fitness *IDOL* 6. FIT moderator (to može bit samo Zoki ![]() --- nešto u tom stilu. |
||||
|
||||
![]() |
||||
Ingrid-poledance ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 12 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 84 |
|||
sviđa mi se ja sam za! |
||||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234 8> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |