Prijedlozi za "karme" |
Post Reply | Page <1234 8> |
Author | ||||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
eeeee ja imam prijedlog!!!!
JEL MOGU JA SKAKAT PREKO UŽETA????? FALA :) |
||||
Post Options
Thanks(0)
|
|||
UPS... brzi ste... heheeehehehe
|
||||
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ja sam lik
|
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Sam vi zezajte mene za caksi, vidjet cete kad dođe caksica na ovu temu
|
||||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Chaxy noris. |
||||
Shiny
Viden/a u gymu Joined: 14 Veljaca 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 129 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Meni je isto ovaj prvi pao na pamet |
||||
"Samo ljudi najuzviąenijeg i najniľeg karaktera se ne mijenjaju."
|
||||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
pa ja cu se ubiti
sad te moram i braniti?
I tako su me zvali |
||||
Strong is the new skinny.
|
||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
NEMOJ! Onda nece moci slijedit nastavak Thornica i Sonerica u uzbudljivoj temi: grupna igranka 3. |
||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Decki, dosta je bilo - ovdje vam je Grupna igranka
U ovoj temi primamo prijedloge vezano za karmu! Ako netko još ima koju ideju, slobodno ju iznesite. Edited by Zoki |
||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||
Deni
Viden/a u gymu Joined: 01 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Hmm neznam meni ovo malo izgleda cudno, što ako se pridruži forumu osoba koja se vec bavi BB-om cirka š0, 20 god, kako onda on/ona može biti "cita FAQ" ili "skužio/la je da whey nije steroid" mislim da karam nebih trebala biti vezana za znanje o navedenom nego tko je gušter (zelen) na forumu ili ko je neki master koji ima preko 5000 postova karikiram, ja trenutno nemam nekhi ideja sve ih ispucam na poslu ali ovo je samo moje osobno mišljenje nemora se uzeti zdravo za gotovo. P.S. nadam se da nisam ovaj put fulao temu |
||||
|
||||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
slažem se s Denijem, i meni su ovi gore prijedlozi simpaticni, ali bi karma trebala biti vezana za staž na forumu, a ne stvarni staž u teretani..
ko što 2 posta može imati mrcina od š20kg i š5 godina treninga iza sebe, tak i netko od 2000 postova može imati 50kg i da mu od toga š500 postova otpada na caksi e sad, bio bih super ispravan da osim kritike dam i svoju sugestiju.... nemam pojma |
||||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
caksi je na tapetu
potpis |
||||
Strong is the new skinny.
|
||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Pa onda je soner_9393 dobro predložio. To je vezano za staž na forumu... uvijek kad dodješ kao novi prvo citaš FAQ.. bez obzira koliki staž u teretani imali.. |
||||
|
||||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Moji prijedlozi:
š. cita FAQ 2. ufurava se lagano 3. voli shake - mixa vec opako whey 4. fitness meštar/ica 5. fitness *IDOL* 6. FIT moderator (to može bit samo Zoki ) --- nešto u tom stilu. |
||||
|
||||
Ingrid-poledance
Cita FAQ Joined: 12 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 84 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
sviđa mi se ja sam za! |
||||
Post Reply | Page <1234 8> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |