Prijedlozi za teme za nove clanke |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Veljaca 2010 at 21:06 |
|||
Zoki je spomenuo da slobodno iznesemo svoje prijedloge o tome što bismo htjeli citati na Fitness.com.hr.
Predlažem da u ovom topicu damo svatko svoju ideju za tekstove kakvi nas zanimaju. Podrazumijeva se da se navode teme koje su od osobnog interesa, ali i one za koje mislite da bi mogle zanimati našu cilu ekipu. Moja ideja je: Savjeti za vježbanje kod osteoporoze i problema s kralježnicom Možda bi se mogao realizirati neki takav clanak? |
||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Vidjet cu da li imamo tako nešto obraðeno, ako nemamo, ide
na listu koja ce biti obraðena.. Slobodno dajte svi ideje, tu smo za vas. |
||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|||
E, to bi stvarno bilo super Jako je teško složiti program vježbanja kod ovakvih tegoba - znam iz osobnog iskustva. E, da, Zoki, pripremate li ono što si najavljivao da strucnjaci odgovaraju na kompliciranija pitanja o specificnim problemima i to? Recimo - ovo bi bila zanimljiva tema za tu svrhu |
||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Facebookci su dali 40ak komentara gdje su predložili takoðer svoje teme ..
Pogledajte -> Link Kate, pripremamo. Evo, probat cu im poslati ovo što si predložila. |
||||
|
||||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ja bi voljela jedan clanak sa slikama sprava i njihovim imenima.
|
||||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ok. Ako nece biti clanak, biti ce blog post sigurno. |
||||
|
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
tko još radi na spravama? |
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Žene. One sigurno nece raditi zgibove i deadlift.. |
||||
|
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Zasto zene nebi radile zgibove i mrtvo sa malim tezinama???? |
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Znaci gym g nije žena, zanimljivo
|
||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ona je gym girl,ne bilo koja zena. zoki je vjerojatno mislija na debele zene koje se jedva krecu pa samo kruze malo sprave ,malo trake,malo bicikle
|
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Na one koje se nemogu sagnut, jer u tom slucaju, nema vracanja nazad.. |
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Pa da! Ja radim mrtvo, ali na onoj "spravi" cije ime ne znam. A zgibove radim u parku dok se dijete ljulja pored mene. Napravim jedno 3 bez problema. |
||||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Da ne bi krivo shvatili moju konstataciju..
Idem u teretanu više od 8 god. i samo jedanput sam vidio da žena radi zgibove i deadlift. I ta žena koja je to radila, ocito se pripremala za neko natjecanje jer je više izgledala na muškarca nego na ženu.. Ne kažem da žene ne trebaju raditi zgibove i deadlift, želim samo reci da je to prava rijetkost. Navikao sam vidjeti na deadliftu š00+ kilograma, i jednostavno žene to ne rade niti im to nekako stoji.. Žene su za bicikl, vijacu, leðnu ekstenziju, lat mašinu i sl.. decki su za bench, deadlift i zgibove... vec vidim.. bit ce ovdje "šore" oko ovoga hehehe... |
||||
|
||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Zato ce i gubit vrijeme i novce na neki baby trening, a onda kukat kako nikako ne mogu izgledat kako bi htjele Inace, ja sam žena, i to daleko od muškobanjastog - evo naša dalila mi svjedok - pa se igram šipkama i povlacim po parkicima nocu ko manijak da probijem te vražje zgibove Ne znam zašto žene nebi sve to radile? ca smo mi, rožice? To mi je kao ono pravilo da velike težine nisu za cure - e, ja se predobro osjecam kad opalim jedan trening sa max. snage, to je totalan kick.. a tijelo se totalno mijenja iz dana u dan - da ne govorim da jedeš sve više i više, a tijelo postaje sve jace i cvršce ;) Evo neki dan odradila leg press sa 70-80 kg da bi nakon mene došla cura i stavila na 20 i gledala me ko tele, ono wtf??? I onda klati li ga klati s tim, broji rupe u zidu i jedva ceka kraj tih 500 ponavljanja... kakve vijace, kakve bicikle, kakvi orbitreci....mislim sve je to super i treba ih radit ali brate mili, blagodati složenih vježbi i vecih težina za žene su ocito nešto što se još nije dovoljno prepoznalo, bar kod nas (bar sam ja jedina u mojoj teretani - provjereno - koja radi takav trening koji btw. cak i nije još onaj pravi), al nadam se da hoce s vremenom :) |
||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |