Prijedlozi za webshop! |
Post Reply | Page 123 5> |
Author | |||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Kolovoz 2010 at 13:15 |
||
U ovoj temi možete davati svoje prijedloge za fitness.com.hr webshop.
što mislite da bi bilo dobro napraviti / dodati / kreirati i sl.. Dobre prijedloge cemo možda i nagradjivati. Ovisi koliko se potrudite.. Edited by Zoki - 18 Ožujak 2012 at 19:54 |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Evo i linka:
https://www.fitness.com.hr/shop.aspx Da imamo sve na jednom mjestu. Edited by Zoki - 18 Ožujak 2012 at 19:54 |
|||
|
|||
Wisperer
Cita FAQ Joined: 07 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Evo gledao sam vaš web shop i ima jako dobrih stvari. E sad pošto ja nemam kartcicu (a vjerujem i mnogi drugi) moj prijedlog bi bio da uvedete nacin placanja pouzecem! Kada bi uveli placanje pouzecem vjerujem da bi puno više ljudi (kao i ja osobno) kupovalo zato što nemamo svi karticu.
|
|||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Edited by Zoki - 18 Ožujak 2012 at 19:55 |
|||
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nisu potrebne kartice, možete uplatu izvršiti Internet bankarstvom ili u pošti / banci. Imate izbora, birajte nacin koji vam je lakši. Ne odobravamo za sada pouzece jer pouceni iskustvom nekih drugih web shopova (puno ljudi ne plati, pa se proizvodi vrate), trenutno pouzece nije opcija. Možda bude uskoro, no za sada nije. Mislim da nije problem platiti internet bankarstvom ili u banci. |
|||
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nakon što vi izvršite uplatu, mi to vidimo kroz 24h, mislim da to nije dugi period i da se sve može brzo izvesti. |
|||
|
|||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
da.. al dodaj tome kad saljete robu (ne svaki dan) i ako uplatim sad.. banka ne mora proknjizit odmah da ti vidis da je sjela lova na tvoj racun.o tom velim.. ostalo super za nas koji nemamo kartice ni shopa sa odredjenim proizvodima u blizini
|
|||
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Budemo poceli slati proizvode svaki dan tako da ce sve ici extra brzo, samo narucite. Pouzece je ok, no za sada nije opcija. |
|||
|
|||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
||
tek ste krenuli.. pohvalno je sto ste tako brzo ubacili nove proizvode |
|||
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hvala! Evo, dolazi još minimalno 20-ak proizvoda. U iducih nekoliko dana cemo ih polako dodavati.. Imaš li kakav prijedlog što bi trebali dodati na webshop - da li nam nedostaje nešto? |
|||
|
|||
Wisperer
Cita FAQ Joined: 07 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Na žalost to mi je za sada dosta dug proces a i ne stignem baš cesto do pošte tako da bi mi pouzece bilo najbolji izbor. Ništa onda kad pocnete slati pouzecem obavjestite tu na forumu pa da si onda nešto uzmem sa vašeg shopa!
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ne koristite Internet bankarstvo? To bi vam bila najjednostavnija opcija.. |
|||
|
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Zoki, vecina ljudi ovdje je skolske dobi, bez posla,
primanja, pa tako i bez internet bankarstva, tak da ih kuzim da je problem, ja sam osobno ljen otic u banku i napravit uplatu,cekanje u redu, provizija itd.......isto tak odem u ducan i kupim istu stvar bez ostalih komplikacija..... |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
slažem se mali off: kako recimo polleo sport može raditi na pouzece a imaju daleko širi i veci izbor suplemenata i ogromne popuste? nazovem ih, kaže hocu to i to i za 2 dana je paket kod mene, platim dostavljacu robu i cao. |
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Vec si tako narucivao - telefonski pa pouzece.. ? BTw. nisam vidio da imaju ogromne popuste. Kod nas su MVP proizvodi jeftiniji nego kod njih, tako smo mi definirali. |
|||
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Tako je. Vec sam narucivao telefonski i platio pouzecem. Ogroman popust se odnosi kupovinu iznad 2500 i dobije se 20% popusta. Ekipa se dogovori i to je to. Znaci kad sam narucio za 2 i po milje obavio sam to telefonski i poslali su. Samo sam htio povuci paralelu što se tice nacina placanja jer ako polleo "vjeruje" za tako velike cifre ne vidim zašto se ne bi i ovdje za sitnije pare vjerujem da bi više ljudi uzimalo. |
|||
Post Reply | Page 123 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |