Prijedlozi za webshop! |
Post Reply | Page <12345> |
Author | ||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Sutra cemo dodati GymBoss intervalni timer u našu ponudu..
Slobodno još nešto predloži, ako misliš da nam nedostaje.. |
||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Koliko uspijem primjetiti vama su uvijek isti artikli na sniženju, to znaci da traženiji proizvodi nece ni doci na tu listu?? Imam prijedlog za ponudu webshopa. Sportske bocice BPA free. Svakih par dana kupim novu bocicu Jane jer je ta plastika štetna nakon dužeg korištenja. Svi koji unose dovoljno tekucine, pogotovo pijuci iz boce trebali bi razmisliti o kupnji jedne takve (BPA free) bocice. |
||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Imali smo svega do sada na akciji. I one najprodavanije, no oni su krace i cesto samo na dnevnoj akciji. Koji proizvod bi te zanimao da se stavi na akciju?
Dobar prijedlog, gdje si vidjela da se mogu u HR kupiti te bocice? Edited by Zoki - 10 Travanj 2012 at 22:51 |
||||
|
||||
bebolina
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Pro Whey 3g 2.2 kg jednorucne bucice 15 kg Whey je bio u 12mj (nadam se da ce opet) , ali bucice pikiram s obzirom da mi treba 2 kom, cekam akciju
Uglavnom preko neta: http://www.gricni.com/equa-bocice - ove su nedavno bile na Kolektivi za 45kn, jbg kasno sam to skužila http://www.wellbie.hr/main.php?com=izdelekPodrobno&task=izdelekPodrobno&izdelek=2096 |
||||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Pro Whey 3G 2,2 kg ce opet uskoro biti. Jednorucne utege 15 kg necemo uskoro stavljati na akciju jer su teski i dostava nas puno kosta.
Odlicno, hvala na linkovima.
|
||||
|
||||
bebolina
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ok, hvala, pratiti cu akcijske ponude
|
||||
Igor
Viden/a u gymu Joined: 14 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 309 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Zoki je kao Borg matrica cita misli kolektivasinoc sam gledao ovo https://www.fitness.com.hr/shop/oprema/fitness-oprema/Olimpijska-kratka-sipka.aspx ali na drugom mjestu siguran da ovdje nije bilo u ponudi.Zanima me da li na tu kratku šipku može da se stavi sa svake strane recimo po 4x po 5kg utega i osigurac?Imam komplet ovih utega https://www.fitness.com.hr/shop/oprema/fitness-oprema/Olimpijski-uteg-20kg.aspx
|
||||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|||
3 kom od 5 kg bi možda stalo na jednu stranu, za 4 kom nisam siguran. Možeš naruciti i probati, pa ako ti ne odgovara, vrati šipku.. Btw. stalno nadopunjavamo ponudu, a baš sam primjetio da nam fali kratka olimpijska šipka, i eto dodao u ponudu..
|
||||
|
||||
Igor
Viden/a u gymu Joined: 14 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 309 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Vidim da se dela stalno nešto,dobro je to,stavi kakvu šipku ili ploce od Eleiko cujem da su jeftine dosta .A cuj jedan je probao pa se.... |
||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
uvest kazein velika pakiranja od 4-5kg ,najvece sta san vidija ima 2,2 kg od mvp,a i nema bas neki veliki izbor kazeina dok wheya ima stotine vrsta
|
||||
adatar
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
evo moj prijedlog a ne znam da li je vec predlozeno,kad se naruci do neke vrijednosti ili vise od 3 proizvoda da se dobije nesto na poklon kao npr. uzorak nekakvog proteina,nekakv shaker ili slicno,nista veliko li da ti srce zaigra kad otvaras paket :) ,gledam na youtubeu jedna firma salje,pa posalje puno besplatnih uzoraka,nekakvih malo jeftinijih proizvoda kao vitamine i sl. bilo bi lijepo :)
|
||||
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Vec neko vrijeme cekam jednorucne utege od 15 kg, hoce li biti uskoro dostupni za kupovinu?
|
||||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ovo cemo vrlo uskoro uvesti, vec radimo na tome! Svakako zelimo nagraditi nase kupce koji kupuju iznad X iznosa. X iznos nece biti nedostizan, vec negdje oko 500 ili 600 kn. Hvala na prijedlogu!
|
||||
|
||||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Jednorucni utezi od 15 kg ce biti dostupni kroz cca. 45 dana. Rasprodali smo cijelu trenutnu zalihu. Na stranici svakog proizvoda koji je nedostupan mozete ostaviti svoj e-mail, pa cete dobiti obavijest kada npr. jednorucni utezi 15 kg budu dostupni. Ostavi e-mail na ovom linku.
|
||||
|
||||
Scarpetta
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Hvala na informaciji.
Ostavila sam mail nego ima vec puno vremena pa sam bila u strahu da ih više nece biti:)) Hvala još jednnom, strpljivo cekam |
||||
Scarpetta
Post Options
Thanks(0)
|
|||
I dalje cekam bucicu
|
||||
Post Reply | Page <12345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |