Priprema natjecanja - NOVO - 2013! |
Post Reply ![]() |
Page <1 787980 |
Author | ||
Zvonimir Brle ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nikad nije kasno
|
||
![]() |
||
Huremica ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 20 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 66 |
|
ako nije kasno ja bih se prijavila..tek sam sada ovo procitala...:-(...kasnit cu 5-6 dana ali meni ne smeta...ako se admin ili tko je vec odgovoran slaze? ako ne-ok ...cekati cu iduce :-) slike i mjere mogu staviti ujutro
|
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
Slobodno pokreni svoju temu, kasniš nekoliko dana u odnosu na ostale, no pokreni temu -> stavi sve što je potrebno po pravilniku i navali po treningu!
![]() Edited by Zoki - 21 Veljaca 2013 at 00:12 |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
![]() |
||
Huremica ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 20 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 66 |
|
super!!! hvalaa!! ako i ne udjem u finalni krug ,ovo je odlicna motivacija za rad na sebi a i druzenje s fitovcima
![]() |
||
![]() |
||
rioso ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 15 Sijecanj 2013 Location: Osijek od 1982. Status: Offline Points: 386 |
|
Hvala svima na podršci kao i Zokiju jer se aktivno ukljucio u naše maleno putovanje!
![]() |
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|
Ja cu otvorit svoju temu, ali necu se aktivno natjecati.. iako moram u narednih 50 dana skinut 10 kg za kategoriju za prvenstvo Hrvatske :D
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
![]() |
||
diinnoo ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 02 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 143 |
|
A u cemu se takmiciš, bb ? |
||
Onoga trena kada pocneš razmišljati što ceš uraditi ako izgubiš, vec si izgubio.
|
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|
boks |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
Otvori temu, stavi slike i info, tko zna... možda i budeš najbolji ako moraš skinuti 10 kg.. ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
White_Insane, premjestio sam tvoj post ovdje.
|
||
|
||
![]() |
||
jeulz ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 05 Travanj 2012 Location: Croatia Status: Offline Points: 171 |
|
http://www.funcage.com/blog/amazing-body-transformations-33-photos/?utm_source=wahoha.com&utm_medium=referral&utm_campaign=wahoha
|
||
![]() |
||
jeulz ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 05 Travanj 2012 Location: Croatia Status: Offline Points: 171 |
|
Zna li tko gdje u ZG precizno izmjeriti BF? (Ne Polleo!)
|
||
![]() |
||
|
I opet imamo natjecanje sa after slikama iz drugih kutova, svijetlošcu, poza i sl. stvari
![]() Mislio sam da ste to iz regulirali...
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 787980 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |