priprema, pozor...hm a start napokššš;n |
Post Reply |
Author | |
hrvach
Cita FAQ Joined: 04 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Sijecanj 2011 at 19:53 |
evo da pozdravim sve pa pozdrav
danas odradio prvi trening nakon duuuuuugo vremena...mah...bilo je super samo treba ustrajat btw iz Zagreba, 25 godina i 78kg na š85cm...tesko glavi toj koju to nosi troumim se sto se teretane tice pa zasad idem u jednu privatnu cisto dok ne odlucim |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao
|
|
hrvach
Post Options
Thanks(0)
|
hvala
|
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav! a koje teretane nisu privatne? ima neka drzavna? sala mala... |
|
hrvach
Post Options
Thanks(0)
|
A neke su privatne privatne al je to samo
prijelazno rješenje Inace troumim se između xxl, fit i gymnasium pa može savjet? |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao!
XXL je daleko najveci, imamo nekoliko vec XXLovaca ovdje i ne bune se! Probaš ondje pa vidiš kako ti je.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
pogledaj kaj ti odgovara cijenom. to kaj je neka teretana ogromna i ima milijon sprava i velike bb-ove unutra, ne garantira uspjeh. od ostalog najvaznije ti da radno vrijeme, udaljenost i guzva. a ako bas zelis, odi svaki mjesec u drugu i vidi u kojoj ti se najvise svidja. ja sam promjenio par teretana i mogu reci da se najbolje sjecam u ovoj u kojoj sam sada, bas zato jer nije velika vlada neka kucna atmosfera. s vremenom mozes dobiti i kljuc pa dodjes kada god zelis. kaj vise covjek moze pozeljeti? |
|
hrvach
Post Options
Thanks(0)
|
mjesec dana kasnim s odgovorom... sorkac
hvala trojbi je dosao kraj...najprakticnija gymnasium...mala, nema guzve, friendly atmosfera... |
|
Scarlet_Letter
Viden/a u gymu Joined: 10 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 107 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vidjeh tu Gymnasium iz vana. cini se ok, simpa... Nova je, jel? Kako ide zasad? :)
|
|
Dum spiro, spero.
|
|
hrvach
Post Options
Thanks(0)
|
odlicna je teretana, izvana se cini mala ali ima sve
potrebno... :) atmosfera je odlicna i treneri jos bolji... pa ustvari jako je stara teretana, ali je prije godinu i nekaj preuredena... super ide, osjecam se odlicno nakon treninga sto me iznenadilo...i jos zanimljivije mi je da jedva cekam ponovno ici vjezbat :) nabaviuo sam si i proteine i malo izregulirao prehranu pa cemo vidjeti daljni napredak :D |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |