Privremeni trening |
Post Reply |
Author | |
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Srpanj 2010 at 23:24 |
S obzirom na aktualnu ozljedu (ruptura lista) prisiljen sam raditi samo gornji dio tijela i to sjedecki i ležecki, barem 2-3 tjedna minimalno bez da tezinu tijela, a kamoli tijel sa utezima oslanjam na noge.
ostaje mi radit prsa, leđa, ramena, ruke, dodao bi zapostavljenej dijelove koje nikad ne radim, podlaktice i nadlaktice..........zapravo sada napokon mogu radit ono sto vecina samo u teretani i radi prsa i beceps Kak to složit? naravno zelim mesa dodat na te dijelove tijela Dal da radim tipa: prsa-bica jedan dan &nb sp; Leđa-trica ramena i podlaktice i nadlaktice Razmišljam cak da to probam odradit 2x u tjednu , prva 3 dana ovo po danima, dan odmora i druga tri dana ponovno? il je to malo 2 much? S time da barem prvi tjedna, a mozda i drugi sam na bolovanju pa mogu vise odmarat i spavat |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ajde decki Thorn, Soner, Iluv.......prijedlog? ok ovak, vi bi drukcije.......?
|
|
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
samo da pitam?
baš moraš? mislim, ljeto je, sparine... i sve to, još k tome ozljeda.. zanima me, u biti, dal je posve neophodno sad dva tjedna ici u teretanu ili? ne pokušavam pametovati, niti išta... respect na volji, al me zanima |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hmm, ako si na bolovanju ta 2 tjedna možeš odradit to 2x tjedno ali moraš bit svjestan da ce ti trebat dosta odmora, spavanja i izležavanja. Treba mišicima dati i odmora
Raspored miš. skupina posloži onako kako tebi odgovata, tako ce ti bit najbolje E i da, ako želiš nabacit mesa kako kažeš, pobrini se za prehranu jer znaš i sam da nema anabolickog stanja bez suficita u kalorijama |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
Paaaa onoo.....nije loše pitanje, aliiii......moram .Ma bad je kaj sam upravo pšrije ozljede uzeo š0 dana off od teretane i sad ozljeda bi znacila bar još 3-4 tjedna off a to si nemrme dozvolit, ne psihicki Doma sam, krepavam, osjecam se beskorisno i neznam kud sa sobom i buljim u smrdljivi komp tolko da oci peku......tu je još strah da ne upropastim napravljeno, sjedim, kako i kolko s kalorijama.........bolje da vježbam |
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
Ok, bum isprobao, jucer sam odradio prsa-leđa, ali mislim da nebum tak.......... Dakle manje na komp, trening, spavanje, jelo, spavanje, kuhanje, spavanje nek mi bude raspored iduca 2 tjedna E da mi je takav al dok sam zdrav |
|
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
sretno
|
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
thnx
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
ti baš ne slušaš....
|
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
Sorry nemrem Al fakat moram pazit, jucer sam nesvjesno stisnuo list jednom.... No upravo odradio ramena i ubio šake, podlaktice i nadlaktice |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |