Problem - muške "sise" |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
Sandro_15
Cita FAQ Joined: 11 Studeni 2009 Status: Offline Points: 24 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Studeni 2009 at 23:44 |
ljudi kako da uklonim ove sise jbt musko sam a imam sise fujjj neogodno mi je kako da ih skinem pod hitno pls help
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
romjeni prehranu, ubacio kardio trening i pocni raditi bench i dipseve.. prolistaj malo forum..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
šta fali sisama?
|
|
Sandro_15
Post Options
Thanks(0)
|
ajjj cojece naziva cudni nijedan neznam hahah
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
haha legendo
da mi je tvoja pamet na jedan dan! Edited by Lega |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma jel to naš trunto? Sandro, prije par tjedana smo imali problem sa viškom znakova interpunkcije, sad imamo ne sa manjkom nego nedostatkom...tocka, zarez, upitnik - please? zahvaljujemo unaprijed A kako su sise došle - preko noci? Iako muške sise u nekim slucajevima ne moraju bit povezane sa debljinom, rekao si da imaš desetak kila viška - onda je vjerojatno problem u tome, a tu nema puno price nego poslušat kolegu Davora i pocet radit na skidanju kila, pa ce i sise nestat...
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sise padaju jedino sa mrsavljenjem i treningom.. kao i sve ostalo.. najjednostavnija pravila mora slijedit i gotovo, a to su:
š) sredjena prehrana 2) crobni trening 3) trening s utezima I nema tu previse filozofije.. samo rad, rad i rad.. |
|
|
|
Sandro_15
Post Options
Thanks(0)
|
hahhaha istina alll ljudi ja treniram jako puno sad rehrana sve je umjereno neznam kako tacno da se hranim p redovno treniram nogomet dok je bila sezona svaki dan sam imo trening idem u teretanu redovno svaki dan 3 h najmanje sam u teretani onda visim na igralistu znam sa prijateljom ici na tenis cesto da ga namazemm heheh zivim za sport a u pm kile nikad da onu mozda je problem kad sam bio manji pio sam kole tonu po 4 l na dan alll sad je nepijem samo pijem energetska pica ,Nesti,cedevitu...
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sandro, si cuo ti kad za prorocicu Pitiju? Mora da ste u rodu nešto Od cijelog smuckanog teksta ti nabacaš ta 2 jadna zareza na kraju di bi još i skužili da se radi o nabrajanju 3 h u teretani svaki dan? nepotrebno.... ocito je problem i u treningu, i u prehrani...ajd zaljepi tu neki svoj jelovnik da vidimo di kiksaš....sa zarezima molim te još jednom |
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
nemoj pit ledeni caj.. to je sami secer..
Pa imas na forumu FAQ, i procitaj o prehrani i treningu.. sve je lijepo objasnio kolega Zoki.. |
|
|
|
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
ja poznam ljude koji se drogiraju da bi imali ovakve recenicne konstrukcije.. hahahaha |
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
ne stvarno, ovo je predobro - od ovog teksta možeš jedno š0 razlicitih prica složit, i sad ti njemu reci što mu ne valja |
|
|
Sandro_15
Post Options
Thanks(0)
|
hmmm ujutro za veliki odmor sendvic ili cizburger jer nemam sta jesti u skoli rucak hmmm uglavnom nesto kugano a vecera cesto propustam jer sam jako umoran od dana a nekad znam biti tolko gladan da moram pojesti nesto od suhe hrane ko npr hamburger itd
|
|
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
A jesi li razmišljao o grudnjaku?
|
|
Sandro_15
Post Options
Thanks(0)
|
hahha a nezz nema velicine ili je premal ili prevelik hehhe
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Lega, od 4 posta u ovom topicu ni jedan ne vrijedi ništa, ako neceš pomoci, nemoj ni spamati! A ti sandro imaš problema sa prehranom a pomalo i streningom, ali najviše prehranom! Procitaj prvi i drugi dio ovog clanak za prehranu pa si složi neki plan jela i dođi ga napisat ovdje! što se tice problema.. izgleda li to nekako ovako? ??? |
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |