problem s radnim vremenom |
Post Reply ![]() |
Author | |
djuradj ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 25 Travanj 2008 Status: Offline Points: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 25 Travanj 2008 at 22:27 |
Radim kao nocni cuvar(od nedavno), a radno vrijeme mi izgleda ovako: Pon.(na utorak) š8-8h;Sri.(na cetvrtak)š8-8h;Pet.(na subotu)š8-8h.Ponedjeljak, srijeda i petak su i dani kad idem u teretanu.Kako je odmora vazan, brine me vrijeme provedeno u budnom stanju( probudim se u ponedjeljak, srijedu i petak u 8 ili 9 sati i kako taj dan radim od š8 do 8, drugog dana, budan sam 24 sata. U jutro(utorak, cetvrtak) legnem u 9 i budim se u š5 ili š6h, tako da u ta dva dana ne stignem ni pojesti dovoljno, kako lijezem u 24h(budan sam 9 ili 8 sati).Tesko mi je i uskladiti obroke,pa se bojim stagnacije i uzaludnosti treninga. Da li je mozda neko u slicnoj situaciji. Molim za pomoc. Unaprijed hvala |
|
![]() |
|
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uh, da tesko je to.... Iskreno, nemam pojma kako da to sve uskladis s obzirom da svaki drugi dan mijenjas dan za noc....
|
|
![]() |
|
ShapeUp ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Najbolje da se posavjetujes sa strucnom osobom u svojoj teretani koja ce ti dati pravi odgovor kako sto i kad:) Sve je moguce vjeruj ako to zelis bi volis |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |