problem |
Post Reply |
Author | |||
Nedim
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Svibanj 2009 at 18:59 |
||
Imam jedno pitanje.Imam 60kg i visok sam š8šcm.No u teretanu idem svako ljeto,3 mjeseca,ali me zanima na cemu bih trebao poraditi da dobijrm š0kg,jer je moj cilj imati 70 ali nekad jednostavno i kad se toliko hranim nema rezultata,da li je potrebno vrijeme?ili sta je razlog?hvala svima
|
|||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pod broj jedan, nemožeš ocekivat ništa od treniranja samo 3 miseca u godini...
|
|||
Nedim
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma da,ali ne bih uzimao preparate,nema sanse...samo prirodno..samo da vidis kad se razigram u stanju sam prvi put izbaciti 50 sa bencha...heh
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
neznam koji dio tvog posta me više NE zapanjuje! kao prvo pocni jesti kao drugo, glupo ti je mišljenje o preparatima, kao trece tvoje brojke za bench su loše! |
|||
Nedim
Post Options
Thanks(0)
|
||
e sad,sta ti mislis ko sam ja....the hulk,pa jedva dodjem do 50....haj ti kad bi ja imao vremena za komentarisanje rekao bih ti......ali mi se zuri zato i pisem brze postove....ustvari sto te trebam slusati
see ya folks nekom drugom zbijaj gluposti |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
trol
|
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma vjerojatno da je samo covjek od krvi i mesa, samo malo bedast |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
p.s malo? |
|||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Nedim
Post Options
Thanks(0)
|
||
nije nista tacno
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Tako je, reci im. Trolovi jedni, oni ce tebi da si u krivu. Ma da ih vidim samo. Odmah dijelim banove. |
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ne znam za tebe, al meni ne bi bilo svejedno tako razgovarat s tipom koji preko ljeta šišne i 50kg na benciki |
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
Zato vas i upozoravam. Nemojte reci da nisam. A šta tek u po zime, necu ni pomislit. |
|||
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
||
kužimo se, to je to
|
|||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |