Problemi, problemi.... |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uh unosim samo ujutro i to je to. A ti i slika.... cccc.... Malo sam lijena da ti pravo kažem.... |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa.. ja znam zašto tražim.. tj bilo bi najbolje slike u nekim fitness ili bb pozama
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, ja mislim da nije dovoljno sto sam gotovo uvijek jedina cura u
teretani, nego bih nekome jos trebala reci i da me slika?! Hhihihahahahi Edited by Theia |
||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ajde da ti probam opisati...
Bila sam na mjerenju bf zimus i imala sam š9% (i u tijelu i potkozno). Onda sam se nakon zime mogla vise kretati vani (hodala, hodala, hodala...) tako da sam bila bar zadovoljna definicijom. Ma mislim, ne izgledam ja sad nesto puno drugacije (drugi vjerojatno ni ne primijete razliku) - zile mi se jaaako vide na podlakticama (sto mi i nije bas nesto), kljucna kost i rebra takodjer, ali moja boljka su - NOGE! Ne krecem se toliko pjeske jer po cijele dane strebam i noge su mi malo izgubile definiciju i zapravo sam samo tuzna zbog toga. Kao sto sam rekla, problem jetaj škg u finishu. Edited by Theia |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
eto ti tvoj problem.. sama si ga rekla.. ubacio cardio u obliku brzog hodanja! na tašte ujutro š h
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Upravo to. Jer kako se nešto može razviti ako se ne koristi? što više kardia, svih vrsta, te naglasak na trening donjeg dijela tijela. |
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
molim da se suzdržite od spama
|
||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
Od pon sam u st i kako sam prestala s treningom (prisilan odmor),
izgubila sam taman onoliko koliko sam zeljela. Ili trcim po faksu ili plivam, a jedem 2 puta na dan jer je prevruce, a i na plazi sam po cijele dane. Frka mi je sad kako ce mi tijelo reagirati kad opet krenem s treninzima... E da, Illy imam fotke za tebe samo ne znam gdje da ti ih posaljem (ne bi ih stavljala na forum). Edited by Theia |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, ne do bog da i mi ostali procijenimo bf Al ko zna uostalom šta cete vas dvoje procijenjivat |
||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
Cccc.... Samo na to mislis!!!
Edited by Theia |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hm da
|
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |