Problemcic |
Post Reply |
Author | |
janja
Viden/a u gymu Joined: 05 Sijecanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 103 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Ožujak 2010 at 23:59 |
Dakle ja imam par pitanja,ali prije toga cu objasniti nešto.
Imala sam usporen metabolizam,i sad kad sam ga ubrzala pocela sam mršaviti polako.Ali problem je u tome da sad više nije tako,jer sam bila dugo bolesna i bezveze sam se hranila tj.neredovito i u vecim obrocima i valjda mi se zbog toga metabolizam usporio.Ja ga trenutno pokušavam ubrzati ali to sve skupa ide u krivom smjeru jer sam se ja cak i udebljala.Nije mi jasno kako,i zašto ako se cak bavim još vecom aktivnošcu nego prije i jedem kako treba. Btw cula sam se sa Gym girl i njoj sam rekla neke nove promjene u prehrani s cime se složila.Ali to me deprimira jer nije logicno da se udebljam.MOžda sam u krivu pa bih voljela da me ispravite |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Naravno da si se udebljala kad si rekla i sama da si jela neredovito i to povece obroke.
Od cega ti se sastoje obroci? Koliko si se udebljala? Vrlo je jednostavno, pripazi opako na prehranu + povecaj aktivnost (program mora biti ispravan i prilagođen cilju). Nemreš fulat. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
janja
Viden/a u gymu Joined: 05 Sijecanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 103 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa znam al opet nije to trajalo ni mjesec dana.Oko 4 kile nažalost.Sada sam povecala aktivnost i moram se opet vratit na tu staru prehranu i manje obroke.Ali ja vama ne mogu opisati kakvo ja tijelo imam i kakav mi je metabolizam jer to je užas.Trudim se stvarno,ali stvarno i uživam u tome al opet nije fer da nema pomaka.
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
nije zoki sve tako jednostavno. da je svi bi bili nabildani, mrsavi i ili izdefinirani
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Janja...znam ja kako ti je...ali nema plakanja...samo moraš ici naprijed...težak rad i puno odricanja...zacratati si što je nagrada.... ;) Dio tih Kg je i voda...nema sada žaljenja...kreni naprijed i nemoj odustajati...pomaka ima...ali su puzajuci...jasno mi je sve...da pojma nemaš koliko...ali curo...glavu gore...i trening, prehrana i san...;)
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nije tako jednostavno, ali nemreš ni puno fulat ako se pridržavaš strogih pravila / uputa i nemaš upade junkanja i sl. Stroga disciplina (ko u vojsci) mora biti. Pomaci se moraju vidjeti, naravno da neceš izgledati kao Arnold nakon toga, al pomaka mora biti. Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
janja
Post Options
Thanks(0)
|
Pa naravno da necu plakat,nisam ni mislila.Zapravo ljuti me to što mi se dogodilo,pa bože moj dragi nisam valjda ukleta Toliko sam iznervirana s tim jer uopce nije fer,i jedva cekam sutra da pocnem to ispravljat i da vidim dal ce krenut u pravom smjeru.
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
janja, sredit cemo to na jednoj mineralnoj kad svratiš u RI
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
janja
Post Options
Thanks(0)
|
Naravno gymka jedva cekam Ali i dalje me ljutnja prati
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |