Prodaja dodataka prehrani preko "fejsa" |
Post Reply | Page 12> |
Author | |||
belay
Cita FAQ Joined: 01 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 62 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Rujan 2010 at 20:09 |
||
Zanima ma vaše mišljenje. Naime naletio sam na nekog lika koji prodaje dodatke prehrani preko fejsa, cijene su solidne ( upišite na fejsu: proteini zagreb) pa kad vidite recite mi svoje mišljenje
|
|||
stipo...
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jbg, nemam fejs, daj nabaci neke cijene wheya, caseina i firme od kojih su proteini
|
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
To je kao i proteini ri.. taj nabavlja iz engleske.. cijene su dobre, jedino mislim da treba prije uplatit na njegov ziro racun, pa onda on salje i dodje za nekih š4 dana.. a ja ne volim nikada prvi uplacivat.. |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
šta pricaš ti davore al gušt mi je citati tvoje postove nisu to proteini iz engleske vec dymatize i optimum po ništa povoljnijoj cijeni nego u ducanima... btw, ti davore onda lijepo njemu reci da on tebi prvo pošalje pa ceš mu onda tek platit |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ovaj sa fejsa iz rijeke sta prodaje proteine, nabavlja iz engleske.. pa vidjeh marku.. kakav dymatize i optimum.. pff.. ni blizu.. marka Myprotein.. |
|||
|
|||
belay
Cita FAQ Joined: 01 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 62 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Dymatize All Natural Elite Whey Protein (908g)
Okusi: cokolada, jagoda, vanilija Cijena: 250kn Dymatize Creatine (500g) Cijena: š50kn Dymatize Glutamine (300g) Cijena: 220kn Optimum š00% Egg Protein (909g) Okusi: cokolada Cijena: 3š0kn (optimum nutriton) Optimum Amino Liquid (948ml) Cijena: 220kn Optimum Creatine Powder (300g) Cijena: š30kn Ima još toga dosta, ali ovo mi je zapalo za oko. Pa što mislite? Ako on misli da cu mu ja uplatit na racun ranije, nema šanse a gdje u Zg-u imaju ducani s dodacima u prehrani? |
|||
stipo...
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Belay, skup je ovaj lik, takve cijene su ti malte ne iste i u Helix-u u Zagrebu
|
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
Skupo skupo.. Blazena Slovenija nazalost
|
|||
|
|||
belay
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ljudi ja sam novi u ovome, zato vas strucnjake i moram
pitat. A gdje taj Helix? |
|||
stipo...
|
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
http://lmgtfy.com/?q=heliks+shop+zagreb |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
belay
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hvala!
|
|||
stipo...
|
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
onaj sta prodaje myprotein proteine se zove teretana proteini. i bas jucer san po 4 put narucija nesto u njega i nikad me nije zajeba, a š put kad nije moga poslat(jer su se u to vrime u toj firmi minjale ambalaze) jednostavno mi je vratija lovu nazad. tako da me to uplacivanje unaprid nebrine. na kraju krajeva imas njegovu adresu pa da te zajebe uvik bi ga moga doc nabit
|
|||
belay
Post Options
Thanks(0)
|
||
A to je super. Ali kako Davor kaže, volim ja kad se to obavlja na "solarni" nacin, cim ja izvadim novce, proteine na Sunce
|
|||
stipo...
|
|||
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
gdje se mogu nabaviti povoljniji proteini, nebi veliko pakovanje kupovala , cisto prvo malo za probu , nešto manje??? kolika su pakovanja, i cijene , jeftinije malo??
|
|||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja si prek frenda narucim dymatize elite whey 2,27 kg za 300 kn i miran sam 2 mjeseca
kod nas je daleko preskupo, a slovenija je tu odma al mogu ga pitati nek pogleda kolko bi došlo neko manje! Edited by mesek |
|||
will smoke your weed for food!
|
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
sta manje pakiranje to ti je skuplje
|
|||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |