program za pocetnicu!! |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
nova_neznalica
Viden/a u gymu Joined: 03 Travanj 2008 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Travanj 2008 at 22:58 |
|
bok svima, kao sto se vidi iz mog imena ja sam nova ...tj. namjeravam krenuti u teretanu. treninzi mi nisu neka novost ali iskreno nikad nisam vjezbala u teretani i treba mi savjet o programu. bila bi najsretnija ako bi mi neko mogao napisati pocetnicki program za djevojke ili mi dati savjet kome da se obratim,takozvani trener u mojoj teretani nema pojma. da ne duljim, zelim se vratiti u formu, i ucvrstiti misice-sa naglaskom na trbuh,noge i straznjicu-ali ne zelim se nabildati, i ovako sam jaca sa treninzima 3 puta tjedno,i uz malo srece skinuti max.5kg.. nista brzo-od toga nema koristi..unaprijed hvala svima |
||
nives
Viden/a u gymu Joined: 03 Travanj 2008 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
bok svima.....a ko zna da li meni moze pom...naime ja sam rodila prije 2 godine i u trudnoci sam dobila 30 kg. nakon poroda sam izgubila š0 kg. a do sd sam ostala na samo 7 kg.vise,to znaci da sam izgubila 23 kg,uglavnom sad me zanima kako da izgubim tih ostalih 7 jer se osjecam tako ruzno....
|
||
nives
|
||
marrtin
Viden/a u gymu Joined: 03 Travanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 24 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uclanite se u dobre teretane u kojima su dobri treneri, njima kazite sto zelite i oni ce vas dovesti u red...:)
|
||
enaa
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Draga Nives, ako si uspjela izgubiti 23 kg, nece biti problema i sa ovih 7. Istina, na pocetku se kilogrami lakse gube, a onaj mali visak nikako da ode... No, ovdje zaista ima mnogo savjeta, motivacije i potpore. Samo treba volje i otici ce i tih 7 kg. A da ne pricam o nepotrebnom osjecaju ruznoce! Same vjezbe ovise o raspolozivom vremenu, formi i preferencijama. Takodjer mozes pronaci i jelovnik zdrave prehrane koji je u mom slucaju pravi pogodak! |
||
ShapeUp
Viden/a u gymu Joined: 19 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 95 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja ti savjetujem prvo da nadjes pravu teretanu sa naucenim ljudima sa skolom..kojima nije samo do zarade i koji ti nece samjo nudit raznoraznu kemiju..jer ti si zena i tribas drugaciji program --nego muskarci u teretani a ja ti toplo savjetujem da krenes na crobic,pilates,da setas,pomalo trcis..mozda š-2 puta odes u teretanu al za zenu je naj pilates,crobik,opcenito crobne vjezbe iliti programi.. Jedi zdravo..kakva dijeta..i imaj strpljenje:) Edited by ShapeUp |
||
mala buca
Viden/a u gymu Joined: 17 Ožujak 2008 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hi evo da ne otvaram novu temu ovdje cu pitati: kako imam problema s lumbalnim dijelom ledja dnevno napravim š00 trbusnjaka dizuci noge.......nadam se da znate na sto mislite..i da, kako su mi bedra kriticna zona radim cucnjeve, no sto vi iskusni kazete? Preporucujete li mi jos neke vjezbe za bedra i trbuh? Hvala! :)
|
||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
meni je tak bezveze vjezbat na takav nacin da se rade vjezbe samo 2 vjezbe za 2 misica iliti 2skupine misica na tijelu.. imas pilatesov skraceni trening pa po njemu vjezbaj sve skupine i gotova si za pola sata max..
|
||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kada vec pita z a vjezbe,zanimaju me trbusnjaci za donji dio trbuha (ispod pupka)? anyone?
|
||
mala buca
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vjezbam yogu i neke vjezbe iz pilatesa ubacene, + te dvije vjezbe...........
|
||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne znam kak bi se izrazila da ti ih opisem.. uglavnom imas pilatesovih 5 vjezbi koje su super zovu se "abdominalne vjezbe" ili "serija od 5" uglavnom svih 5 ti vjezbaju cijeli trbuh jer ne znam imas privlacenje njoge npr i radis tako da ti je i gornji dio tijela odignut od poda.. kod ovih vjezbi rezultat ti je brzi nego kod klasicnih vjezbi.. ove pilatesove su ti u knjizi "pilates obecanje" na kraju knjige pod skraceni trening... a za donje misice imas podizanje nogu i preklapanje koljena na tijelo iz knjige "bodybuilding za zene" |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tko ti je rekao da radis trbusnjake podizajuci noge? A imas problema sa lumbalnim dijelom kraljeznice...??? Ta vjezba je izuzetno zahtjevna upravo za taj dio ledja i u onom trenu kad ti se mpocne odvajati donji dio ledja od podloge ne smijes ici dalje dolje sa nogama... ti moras ojacati trbuh i ledja... ali ta vjezba ti nije dobra i moj savjetr je da ju ti izbjegavas.... |
||
mala buca
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala na savjetu! Bilo bi najidealnije da se upisem na neki fitness ali to mi je najodbojnija solucija mada sam o njoj i razmisljala. cisto iz razloga sto mi se atmosfere u tim centrima ne svidjaju, nije mi tesko vjezbati. Kako sam reducirala nezdravu prehranu, vjezbam yogu po sat vremena - htjela sam saznati koje vjezbe koristiti za bedra i donji dio trbuha. Ostalo je pod kontrolom..........
|
||
jedna_mala
Post Options
Thanks(0)
|
|
onda bi za nju mozda bile pilatesove vjezbe za trbuh jer se one izvode tako da je kraljeznica uvijek tj u svih 5 vjezbi "zaljepljena" na pod i sav teret je na trbuhu... |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
da..pilates i body pilates je dobra vjezba....i taj princip vjezbi za trbuh je u redu za kraljeznicu...samo bi joj netko trebao ukazati na greske... i na pravilno izvodjenje...
|
||
jedna_mala
Post Options
Thanks(0)
|
|
u "pilates obecanju" je sve detaljno objasnjeno.. ja sam ih uz malo muke sama naucila.. uf, kad se sjetim svojih pocetaka.. koliko sam zivaca gubila "uceci" vjezbe pravilno.. na koliko stvari se moras skoncentrirati.. |
||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
|
ovako....samo cu ti reci..... da ipak vjerojatno nisi bas sve naucila skroz ispravno.... i da je puno drugacije kada ti to pokaze i usmjeri te netko strucan... sve sam ja to prosla... i dosla na neki drugi nivo sada.... ali necu ti ja soliti pamet;)
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |