program za pocetnicu!! |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
kaj si uzela osobnog trenera ili kaj??
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne...radim nesto slicno...i kolegica mi je instruktorica body pilatesa.... tako da mi ona pokazuje... i uci me....
|
|
mala buca
Viden/a u gymu Joined: 17 Ožujak 2008 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tenks! Samo se nemojte pjeniti - imam neki filing da odmah skacete na ljude koji pitaju. Zato nas nekolicina i dolazi da pitamo. Kao sto vecina ne zna pravilno mnoge vjezbe iz yoge (a ja bolje znam) tako ja ne znam ove pa pitam. Skinula sam 5 kg, svaki dan vjezbam i bas sam zadovoljna. Srecom, bas sam posudila od prijateljice koja se dugo bavi pilatesom knjigu, ali mi nije jasno jer vidim da se u mnogim vjezbama dize gornji dio tijela....kako je to onda dobro za mene? Svejedno, hvala svima na trudu i odgovorima! :)
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |