Program |
Post Reply |
Author | |
Hypno
Cita FAQ Joined: 02 Listopad 2013 Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Listopad 2013 at 10:54 |
Ako moze koj komentar na program dali valja ili da mjenjam.
Pon: Prsa i biceps i trbuh Uto: Ledja i triceps Sri: Trcanje Cet: Ramena i trbuh Pet: Noge Sub: Trcanje Ned: Odmor I imam pitanje kad radim naprimjer Prsa i biceps dali je bolje da prvo odradim sve vjezbe za prsa pa onda za biceps. Ili jednu vjezbu prsa pa jednu biceps pa opet prsa itd...? Probao sam oba primjera i oba su ok ali nekako mi izgleda kao da bolje odradim trening kad odradim po prvom primjeru.
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Trening se cini okej ako je prilagodjena prema tebi...ti moraš vidjeti kako tebi paše...mada bih ja....prsa triceps radio...ledja biceps....Kada guraš onda guraš...kada vuceš vuceš :) Probaj super setove raditi...Npr dok odradiš prsa pa dodješ do biceps umoriš se ne možeš dati onaj sto posto...Ali ako ti odgovara tko sam ja da govorim drugacije :) Možda do trcanje isto ubaciti barem jedno u dane kada treniraš nakon treninga...pa ostaviti 2 dana da odmaraš neka lagana šetnjica...ili tako :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Hypno
Post Options
Thanks(0)
|
Ok. Puno hvala na savjetu. Mudro zboris :)
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
slazem se mettom prsa/triceps, leda/biceps..sto se tice ovog drugog pitanja- prvi primjer je bolji, sve za prsa pa onda sve za triceps pozz |
|
cookies are for pussies
|
|
Hypno
Post Options
Thanks(0)
|
hvala i tebi avangarde na savjetu.
Drzat cu se onda toga Prsa / Triceps Ledja / Biceps I onog sve vjezbe za jednu skupinu pa onda za drugu tako mi nekako pase.
|
|
Hypno
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav.
Pošto konacno
upisujem teretanu (sretan sam ko mali
pas) i planiram da idem 5 dana u tjednu volio bi si sloziti dobar program da
nebudem kao da sam pao s kruške. Dosad sam vježbao doma i imao sam neki solidan
programcic, sad sam ga malo izmjenio pa
bi volio vidjet ako imate vremena i volje koj vaš komentar ili savjet. hvala :) PON:
prsa-trbuh UTO: ledja SRI: odmor CET: ramena-trbuh PET:
biceps-triceps-podlaktice SUB:
noge-trbuh NED: odmor ili PON:
prsa-triceps UTO: ramena-trbuh SRI: odmor CET: ledja-biceps PET: noge-trbuh SUB: ovdje
neznam šta bi mogao ubacit :) NED: odmor
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
meni je drugi puno logicniji od ovog prvog navedenog. A što ti je cilj? masa?
|
|
cookies are for pussies
|
|
Hypno
Post Options
Thanks(0)
|
Radim na
definiciji. Da te pitam sto se tice vjezbi koliko vjezbi bi trebao raditi po
misicnoj skupini.
Npr za prsa
ili noge. Radim poprilicno dosta vjezbi a nisam bas siguran da je to dobro. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |