Proizvodnja sprava za BB i Powerlifting |
Post Reply |
Author | |
Šunka
Cita FAQ Joined: 01 Srpanj 2013 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Srpanj 2013 at 21:37 |
Bok svima.
Vec duze vrijeme se bavim proizvodnjom sprava za BB i Powerlifting. Konstrukcije sprava su vrlo cvrste i masivne,cijene prijateljske. Neke od sprava koje imam u ponudi su: -univerzalna podesiva klupa,flat klupa,ravni/kosi bench,hiperekstenzija,squat rack,univerzalni podesivi stalci,lat/rowing masine,trap bar,razno razni stalci za utege-da ne nabrajam previse. Proizvodim i utege u plocama sa rupom po narudzbi. Sve sprave bojam u crno ili u boju po želji,tapecirung je profi odradjen. Takodjer radim sprave po narudžbi,sto vam se svida,moze se napraviti.. Slike nekih svojih radova postam kasnije. Imam poduzu listu zadovoljnih kupaca,nemogu je ovdje postati posto jer je sa drugog foruma,nju mogu eventualno poslati na PM. Pozdrav! Edited by Šunka - 01 Srpanj 2013 at 21:44 |
|
matelula
Viden/a u gymu Joined: 28 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 295 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav jel mozes postavit slike utega i koja je cijena
|
|
No matter how many mistakes you make or how slow you progress, you are still way ahead of everyone who isn’t trying. - Tony Robbins
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zanimaju i mene par slika pogotovo utega i šippki i kako se krecu cijene i odakle ste :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Šunka
Post Options
Thanks(0)
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Lijepo :))
|
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovo je majistorski! zanimaju me utezi i šipka ,pa ako bi mogao tu ili PM se javiti :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Šunka
Post Options
Thanks(0)
|
Cijena utega u plocama je 12.5 kn/kg, rupa je po zelji ( 30/50 mm).
Izradeni su od plocevine debljine 30-50 mm u kilazama od 2.5 , 5 , 10 , 15 , 20 kg. Minimalna narudzba je 60 kg (za manje mi se ne isplati raditi). Sipke nazalost ne radim. Poz |
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozz!
odlican rad,imaš zlatne ruke |
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
Šunka
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala. Trudim se da kupci budu cim zadovoljniji.. |
|
Keksich
Cita FAQ Joined: 10 Travanj 2014 Location: Koprivnica Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozz...jos se bavis s tim?Od kud si?I moze par slika ploci utega?Meni treba nekih 120 kg :)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |