promjena pod HITNO |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
natašanatali
Cita FAQ Joined: 12 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
hvala bebolina i jean na konkretnim savjetima
|
|
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja zobene uzimam u konzumu , imaš neke njemacke po 5-6 kuna su ti, mrvljene lagane za jest i fine, jedem ih 2 put dnevno i fkt su super, a konzumiram ih vec dugo vremena.
|
|
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
|
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zobene kupim gdje stignem...imaš ih u svakoj trgovini s namirnicama!
Meni su na pocetku bile grozne dok nisam skužila s cime ih jesti. Nikad ih nemoj natopljavati vodom jer ce biti bljak!!
Ja u blender stavim zobene, lanenene, posni, jednu vocku + steviju, smiksam dodam vode da bude tekuce, mmmmmmmmm!!!
|
|
Jean
Viden/a u gymu Joined: 26 Srpanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 190 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma kupi bilodi. ne moraš kupovati eko nešto ovo-ono, kupi obicne, u konzumu kako je rekao XQ. sad su u konzumu na akciji, po 5kn, baš su mi roditelji ovaj tjedan napunili zalihe. :D ja ih meljem i koristim ko brašno za kolace, palacinke itd.
navikneš se postepeno jesti ih s vodom, ali za pocetak jedi s mlijekom ili jogurtom itd.. al opet ne pretjerivati, mislim da ti je 50ak grama dosta za dorucak (to ti je otprilike 5 velikih ravnih žlica zobenih, ili npr. 3 vrhom pune žlice). Fino je kad ne staviš previše mlijeka, nego onak, da ih pokrije, staviš u mikrovalnu na npr. 450W 3minute, ispadne ti fiina kašica u koju staviš žlicicu meda i malo cimeta. ;) samo što prije pocni hodati i pravilno jesti, nemoj sad cekati, razmišljati, odugovlaciti! što prije kreneš, bliže si na cilju. :) |
|
a year from now you'll wish you had started TODAY.
|
|
natašanatali
Cita FAQ Joined: 12 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala Vam XQ, bebolina i Jean popodne krecem po zobene ,a navece hodanje necu cekat javim se kako mi ide
|
|
Jean
Viden/a u gymu Joined: 26 Srpanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 190 |
Post Options
Thanks(0)
|
drž' se i ne odustaj ;)
|
|
a year from now you'll wish you had started TODAY.
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |