pro.nutrition proteini |
Post Reply ![]() |
Page <1 234 |
Author | |||||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Kak ste mogli Thorna (hammera) banat? Da nema njegovog sarkazma, forum bi bio dosadan ![]() |
|||||
Rijeąeno na PM.
|
|||||
![]() |
|||||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
||||
Duga prica, vracajmo se pro.nutrition-u.
Neko vrijeme su svi koristili pro.n., no koliko sada vidim ljudi ih sve manje spominju. Kad ste zadnji put koristili pro.nutrition proizvode? Edited by Zoki |
|||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||||
![]() |
|||||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
||||
Ja sam kupio pred par mj njihovu dekstrozu.. ona je kostala 60kn + postarina 40kn ![]() ![]() |
|||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||||
![]() |
|||||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
||||
zadnji put davno, digli su cjene i ne isplate se
![]() |
|||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||||
![]() |
|||||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
||||
Da, to sam i mislio. |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||||
psssst što se tice pro.n, i dalje smatram da imaju odlicne dodatke, tim više jer imaju svoju farmaceutsku tvrtku biodeu i time su ajmo rec korak ispred drugih al su poskupili znacajno i od onda cao! |
|||||
![]() |
|||||
zika ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
||||
cula sam i ja svakave price o Thornu ![]() ![]() ![]() |
|||||
LiveStrong
|
|||||
![]() |
|||||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||||
spamerice |
|||||
![]() |
|||||
zika ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
||||
![]() ![]() ![]() ![]() svašta... ![]() ![]() |
|||||
LiveStrong
|
|||||
![]() |
|||||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
||||
Cak sam i ja htio da se banuje thorna.. bio je nemoguc u pocetku
![]() ![]() |
|||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Ajde dosta, postoji chat tema gdje možete o svemu pricati.
NE treba cijeli forum pretvoriti u offtopic. |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
||||
a trenutno njihovu dekstrozu kad ono nije bilo u dm-a san narucija,proteine vise ne,da se rijesit jeftinije tako da nema potrebe za njihovin
|
|||||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 234 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |