Proporcije!? |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
To je to
Nije mi jasno zašto je super idealno imat struk veci nego idealno? Ovo ostalo je ok |
||||||
Rijeąeno na PM.
|
||||||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Vjerojatno zato kad bi upario idealni struk sa ostalim super-idelanim mjerama ne bi izgledalo proporcionalno, jel. Kad bih ja na moju visinu imao prsa recimo š25, butine 66 a struk 84 izgledao bih vjerojatno preusko, možda bih ljepše izgledao sa 87. Međutim, sve je stvar ukusa... Thorn, hvala na tablici Edited by Furai |
||||||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Da,stvar ukusa je, ali hebiga kad si endo ne postoji uzak struk |
||||||
Rijeąeno na PM.
|
||||||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Ha, treba ga dotjerat najuže što može, pa koliko ostane bez špeka, pa kako izgledalo, izgledalo, onda se potrudiš da ostale mjere privedeš tome u srazmjer, i to je to
Al jednostavno zvuci kad netko prica, hehe |
||||||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||||||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Ma kužim što pricaš ali nije to tako lako, pogotovo ako voliš pitu i nenormalne kolicine jogurta |
||||||
Rijeąeno na PM.
|
||||||
Furai
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Znam sve, zato i rekoh da izgleda jednostavno kad netko drugi napiše
|
||||||
|
||||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Meni je sve kao super idealno, osim sto bih na svoja prsa od š22 trebao imat struk 84.. š2cm manje.. nikako.. eventualno 9š
|
||||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
|
||||||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
A gle to je bar jednostavno, 90-60-90, jel |
||||||
Rijeąeno na PM.
|
||||||
Psyho
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Pa to baš i nije u redu... cure su u prednosti... da bi bile "idealne"... trebaju zadovoljit samo tri mjere !
|
||||||
Who dares wins!
|
||||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Tipicno, uvijek vam nešto fali, eh cure cure
Ko da mi imamo više, samo jednu
|
||||||
Ingrid-poledance
Cita FAQ Joined: 12 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 84 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
|
||||||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Nije...ima di je i viška.... |
||||||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
|
||||||
Shiny
Viden/a u gymu Joined: 14 Veljaca 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 129 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
E pa i nije bas tako jednostavno...90-60-90 ali na koju visinu |
||||||
"Samo ljudi najuzviąenijeg i najniľeg karaktera se ne mijenjaju."
|
||||||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |