Proslava nove godine |
Post Reply ![]() |
Author | |
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 04 Prosinac 2007 at 18:52 |
Kamo cete na docek nove godine?
Ja bi negdje van tipa Sofija (Bugarska) - cuo sam da je tamo jako dobro ![]() Jel mozda bio tko tamo? |
|
![]() |
|
Ive_ri ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja nisam nikad bio u Bugarskoj. Nemam pojma kako je tamo, nije mi bas nitko spominjao doceke tamo.
A ja cu osobno vjerojatno na neki party, bas mi frend kaze da organizira nesto i tako... , al tko zna jos di cu na kraju nije jos nista dogovoreno. |
|
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
|
![]() |
|
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Bili moji frendovi prosle god i kazu da im je bilo fenomenalno! Ove god idu u jos vecem broju. |
|
![]() |
|
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Sta nitko ne zna kamo ce na docek nove god.?
Edited by Mr G. |
|
![]() |
|
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Ja nemam pojma... ionako mi ti doceki katastrofa....samo se napijem ful;) Znam samo sa kim cu...a di cemo vidjeti.... Mozda Split.....
|
|
![]() |
|
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Ja ode u Sarajevo!
![]() |
|
![]() |
|
©ime ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Ja sam u Njemackoj, posjecujem rodbinu ![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |