Protein od sjemenki konoplje |
Post Reply | Page <123> |
Author | ||
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Aha, pa to ima vise smisla...
|
||
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne grjesis, to je isto ka ona šta se sjemenke ticama daju, da je posadis nemaš koristi |
||
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da posadim pa da vidim imam još 220 g
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa nemozes proteine posadit, jedino sjemenke, tribas ih prvo u vodi, ili recimo na namocen pamuk stavit oar dana i tek onda u zemlju, mislin da se oko 3-4 miseca sade nisan sad baš siguran
|
||
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hahah, otkud ti sve te informacije?
Idem mami ugurat jos jednu biljcicu. XD reko, kad ih vec toliko voli |
||
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
A go san prije zna bolje, neki su sadili, više me to neinteresira, iako dobelri bi se dalo zaradit na tome al jbg.ako padnes obilježen si cili zivot
|
||
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma fala ne. Pa to je koma. Imam interes za priduktivnije poslove. Ovo bi bilo zgodno samo za vlastitu potrebu i *ebe ti se.
|
||
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tako je, sad mi je bitnijr da mi se materina aloa vera proširi da je bude vise |
||
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
|
To domaca?
|
||
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa e ima u pitaru susida joj dala, neznan kako mislis domaca
|
||
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hahhahaha sad mi je prijatelj rekao da je posadio "konopljine sjemenke " kod mame u teglu od cvijeca i da je krenula rasti xD
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kod mame! Jadna zena kad ti listovi pocnu rasti, nek je psihicki pripremi looool
|
||
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma je nebude li je dovoljno zaliva i stavlja na sunce osusit ce se sva, a ako ispadne da je muška svakako ništa od nje
|
||
matelula
Viden/a u gymu Joined: 28 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 295 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a ionako ce se nacekat dok procvjeta a i sta je zmaj reka ako ispadne da je muska biljka moze je bacit
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
Triba ih je nekoliko posadit, nego ono u 11 misec je njoj berba inace jel?
|
||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |