Proteini za žene |
Post Reply |
Author | |
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Srpanj 2009 at 19:15 |
ako ima cura koje se bave fitnesom i koriste proteinske shakeove, iskustva... koje preporucate? |
|
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pro.nutrition
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nisam cura ali..
Sve jasno. Pro.nutrition, Multipower i Weider su opcije. ena, imaš li još kakvih pitanja? |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Options
Thanks(0)
|
joj , imam.. sori malo sam na godišnjem izbivala od interneta.... pila sam anabolic od sciteca jer je decko uzeo 5 kg pa cisto da vidim ... katastrofa.... mislim da 5 dana nisam bila na wc-u a inace okus strava -živa cokolada.... dali je aspartan kriv za probavu ili aminokiseline? |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kakav aspartam..imam dojam ko da šecer i kakao stavljaju unutra..ali da, vjerojatno aspartam i to povece doze kao i jako sumnjiva aroma. |
|
Post Options
Thanks(0)
|
aspartam je zamjena za šecer i uglavnom se nalazi u svim light proizvodima, malo sam isla provjerit o cemu se tu zapravo radi i naisla sam na brdo informacija o štetnosti tog umjetnog sladila,,, kad sam prckala po netu trazeci te proteine vidjela sam da 90% njih sadrži upravo aspartan... negdje sam nasla di upravo naglasavaju BEZ ASPARTAMA ... ma ko ce ih znat, jedno sranje zamjene drugim... cim je to slatko a nema secera... :((
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zbog toga pro.nutrition odavno su vec prešli na sukralozu, cini mi se odmah cim su poceli s wheyom. |
|
Post Options
Thanks(0)
|
bas cu probat :)))
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |