PROTEINI |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Tarik6
Cita FAQ Joined: 27 Svibanj 2020 Location: Bihac Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako ti med odgovara u post workout mealu, slobodno.
A sto se tice obroka prije treninga, iskreno ja bih tu samo ubacio neki izvor slozenih ugljikohidrata, tako da u toku treninga imas konstantan priliv energije i da ti je insulin na nekom srednjem nivou da ne bi doslo do naglog pada energije. Svako dobro
|
|
Zelis smrsati? Zelis dodati misicnu masu? Zelis dostici svoju top formu, a ne znas kako? Ja ti mogu pomoci.
Tarik Mehtic - Online coach E-Mail: [email protected] Viber: +38762499103 |
|
Colina
Cita FAQ Joined: 01 Rujan 2020 Location: Zadar Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Colina
Cita FAQ Joined: 01 Rujan 2020 Location: Zadar Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav Ekipa.....
Evo da malo dignem temu....radim, pomalo dosadno pa usput razmisljam ....mogu li bolje i kvalitetnije odradjivati dane ispred sebe, pa mi je palo na pamet da opisem svoje navike, mozda mi neko preporuci neku bolju varijantu. Znaci, trenutno sam na brodu, dignem se u 3 ujutro, popijem kavu sa 2 cigarete....odradim posao od 4 do 9, oko 7 ujutro mi stigne dorucak, uglavnom dva kuhana jaja i panceta ( slanina) sa malo kruha, i onda to zavrsim da dvije krafne. Ako nemam neki vanredni posao, u 10, 10 ipo sam u teretani. Prije toga zviznem casu vode sa kreatinom i dvije tablete muscletech hydroxycut elite da me digne ( i uspjeva) da odradim jedno sat ipo teretane. Teretanu odradjujem 3+1, znaci 3 dana teretane i 1 odmora. 6 grupa misica podijelim na ta tri dana, s tim da sam mrtvo dizanje stavio pod noge. Nakon toga zviznem koktel od wheya , dekstroze, maltodekstroze i kreatina sa vodom ( sve po jednu mjericu) i onda padnem u stanje transa jedno 2 sata ( kao morski pas kad se okrene na ledja nakon sexa :) ). Nema rucka, nego odmaram do sljedece gvardije ( posla) koja traje od 15 do 18... Nako toga idem na veceru i ubijem se od paste i mesa, natrpam povrca reda radi i to je to....prije nego legnem ( izmedju 21 i 22 sata) uzmem whey sa mlijekom. Dnevno popusim oko 10 ak cigareta sa jedno 4,5 kava. Pomaci su tu, svakodnevno ni tu sam zadovoljan. Jedino slabo ide taj stomak, a da budem iskren, jos ne razmisljam izmedju vjezbi raditi trbusnjake jer jednostavno nisam mentalno spreman. Kontam to rijesiti sa drugim vjezbama i ishranom...za sada to nelose izgleda ali ima li ko kakav savjet sto promijeniti u ovom rasporedu da to dignem na jos jaci nivo tako da kada dodjem doma na proljece ljudi padnu u nesvijest kada vide trbusnjake..:) Veliki pozdrav sa Cipra...uzivajte u Blagdanima, volite se, pazite se ....:)
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |