Proteini |
Post Reply | Page <1234 10> |
Author | |
luka52
Viden/a u gymu Joined: 10 Kolovoz 2007 Status: Offline Points: 29 |
Post Options
Thanks(0)
|
dali je to dobro za moj uzrast
|
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
kolko ja znam, whey nije stetan ukoliko se koristi kako je preporuceno i normalno trenira, tak da... nemoj uzimat jeftine, nego od provjerenih proizvodjaca.
weider i multipower su najskuplji i najpopularniji proizvodjaci, sto ne znaci da su najkvalitetniji, al bar ih vecina ljudi koristi i najdostupniji su |
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
odi na njihovu stranicu i pogledaj cijene
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
luka , ova stranica sto sam ti reko...
od njih postoji samo jedina vrsta wheya , nema vise... sad ti jedino mos birat izmedju jagode , cokolade i vanilije ja mislim ja osobno koristio jagodu , sad ostaje na tebi da izaberes... |
|
luka52
Post Options
Thanks(0)
|
WHEY PROFESSIONAL / 500 g / š6 obroka / vrec.
MULTIPOWER |
|
luka52
Post Options
Thanks(0)
|
- 70% koncentrata sirutke dobivenog mikrofiltracijom i ionskom izmjenom, š3% ugljikohidrata, 7,2% triglicerida (MCT), vitamin B6, Ca, Mg i fosfor / proteinski obrok
|
|
luka52
Post Options
Thanks(0)
|
to sam nasao od multipower na internetu u ponudi dali da to narucin šš0 kn + postarina...
|
|
luka52
Post Options
Thanks(0)
|
ili da narucin od pro.nutriona whey pro. 80 isto šš0kn
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Naruci od pro.nutritiona pa vidi da li ti valja.
|
|
luka52
Post Options
Thanks(0)
|
naruci sam od pro.nutriona,samo me zanima dali znate za koliko to stize...
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Njih pitaj, sve ce ti rec. |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
jesi uplatio sve ono u posti na ziro , s njima se cuo preko maila?!
meni je sve stiglo za nekih 5,6 dana , pazi da ti netko bude kod kuce jer je meni frajer pravio probleme sto nisam imo osobnu uz sebe , pa sam moro dolazit na drugi kraj grada da bih to uzo |
|
luka52
Post Options
Thanks(0)
|
da ali nama kuci postar dade zuti papir,to znaci da je paket dosao u postu i da ga treba uzeti
|
|
luka52
Post Options
Thanks(0)
|
i poslao sam im poruku preko maila samo mi trebaju odgovorit
|
|
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
odgovorio sam ti ja isto ko sto ti oni mogu odgovorit...
sad je stvar na posti , oni nemaju s tim veze :D |
|
luka52
Post Options
Thanks(0)
|
dobijo sam paket...
|
|
Post Reply | Page <1234 10> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |