Proteini |
Post Reply | Page <1 78910> |
Author | |||
Fresh
Viden/a u gymu Joined: 25 Rujan 2008 Status: Offline Points: 148 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nutrabolics isobolic- najbolji i najskuplji protein, al ga nažalost nema u Hrvatsoj za kupit!
Ja sam godinu dana koristio isoš00, a sad vec tjedan dana isobolic i moram reci da je i okus, a i sastav isobolica dosta bolji. što se tice sastava kod isoš00-a je upravo ono što bi mu trebala biti najveca vrlina, a to je brzina apsorpcije ujedno i najveca mana jer je iskoristiv samo u sat vremena nakon treninga.. |
|||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Tako je! Samo nutrabolics brate, nutrabolics je mocan i djeluje! Ma sam se obratiš bosanskoj ruti za nabavu i dobiješ ga! |
|||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
|||
fitnessHr
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 238 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Od kud ta fasciniranost Nutrabolicsom
|
|||
www.fitness-trening.com
|
|||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Vjerojatno iz "cinjenice" kako je to no.š protein u svijetu i da "djeluje" (sam ne znam kak to vide i osjete) kako kažu kolege s drugog foruma. ili jednostavno, najbolji su! Hehe |
|||
|
|||
Vein
Viden/a u gymu Joined: 28 Kolovoz 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 94 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Mislim da je stvarno bezpredmetno neki protein prozivat najboljim, koda ja kažem da je BMW najbolji auto. Nutrabolics nisam probao al vjerujem da je dobar protein.
|
|||
Hammerstrength
Post Options
Thanks(0)
|
||
Možda sam ja krivo protumacio ovaj tvoj post, a možda si i ti mene krivo shvatio - u pitanju je sarkazam. |
|||
|
|||
Fresh
Viden/a u gymu Joined: 25 Rujan 2008 Status: Offline Points: 148 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Sarkazam je u redu, ali ako malo bolje pogledaš sastav Nutrabolicsovih proteina, mislim da onda sarkazmu ne bi smjelo biti mjesta.
Ne bih ulazio u kvalitetu sirovina i sam nacin proizvodnog procesa jer je to stvar o kojoj je bespredmetno govoriti, upravo iz razloga što ne postoji nacin na koji se to može provjeriti. Stvar je u tome što je to kombinacija više vrsta proteina(izolat sirutke, micelarni kazein, itd.) uz dodatke CLA, lanenog ulja i dr. Okus i topljivost su odlicni, a cijena dosta visoka.. Edited by Fresh |
|||
ARKADA
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
ARKADA
|
|||
G. Korpulentni
Cita FAQ Joined: 17 Prosinac 2009 Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
da li neko ima iskustva sa nitro tech hardcoreom, naime
obecavaju 4kg cistih mišica u samo dva tjedna, a nisu ni jeftini 907g - 350kn |
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
javi rezultate
|
|||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
hm, ne znam bas za ta 4kg u 2 tjedna.. imas mozda neki sastav, da vidimo sta je unutra?
|
|||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma daaj.. ne slusaj viceve. 4kg misica se dobiva po godinu dana..ccc |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Arthas
Cita FAQ Joined: 09 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 86 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
potvrđujem... |
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
thorn |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Reci? Trebaš hammera? |
|||
G. Korpulentni
Cita FAQ Joined: 17 Prosinac 2009 Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
http://gaz.hr/product_info.php?products_id=202?
osCsid=6dš3e0š4f28795aš3fš325f3ed0b8e33 |
|||
Post Reply | Page <1 78910> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |