proteinska dijeta |
Post Reply | Page <1 9101112> |
Author | ||
anel89
Viden/a u gymu Joined: 27 Prosinac 2014 Location: xxxx Status: Offline Points: 110 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa ljudi moji ko je ovdje lud , ja fino napisem sta sam jeo juce, a ti opet pokusavas ismijavat i govoris kako mi treba plan kako sam sve trebaop ranije gledati racunati i slicno.... nisi korektna, ne ljutim se sekunde , al ovo nije korektno nikako , ja ispadam kreten i svadjam se a nigdje korektnog savjeta . u zivotu sve sto sam htio istrajao sam u tome, tako da cu i ovome, trazio sam savjete iz drugi puta a u tvom postu nigdje savjeta nema , vec se samo spominje kako se ja ljutim i slicno ...
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kolko ti treba da shvatis da ti savjet cijelo vrijeme i dajemo a ti ga ne zelis cuti i prihvatiti. Savjet ti je prekini raditi gluposti , makni se od guranja keto ili bilo kakve extremne dijete jer ces opet cviliti za 3 tjedna. Nisi spreman za to, ne znas i forsiranje toga je besmisleno. Tupi dalje svoje, tvoje pravo da radis sto zelis i prihvatis savjet ili ne
|
||
anel89
Viden/a u gymu Joined: 27 Prosinac 2014 Location: xxxx Status: Offline Points: 110 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
cviliti ??? eto molio bih te da na moj post vise ne pises, ako ne bude boljih komentara, brisem se necu vise ni pisati.
|
||
anel89
Post Options
Thanks(0)
|
|
dena isao sam danas u apoteku da kupim one trakice, kazu da toga vise nema, davno nekad je izbaceno (u 2 apoteke pitao )
|
||
veky81
Mixa shakeove Joined: 17 Svibanj 2013 Location: Istra Status: Offline Points: 935 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne znam di živiš, ali evo ja neki dan u Istri kupila.Tako da postoje.
|
||
anel89
Post Options
Thanks(0)
|
|
BiH , u manjem sam gradu, u jednoj apoteci se totalno cude na moj upit :S
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Anele, sve je s dobrim namjerama I Phoenix radi s ljudima i ja sam u stalnom kontaktu i uvijek pazim što preporučujem i kad je kome za što vrijeme, zato ti tupimo. Možda bi te samo trebali pustit da radiš što ti se radi makar to za tebe bilo loše. Ako ti to dopuštaš onda ok i u pravu si Stvar je u tome da ti tražiš odgovore i na najbanalnija pitanja jer ti fale osnove, a čuj, treba netko i slagat sve i pratit te što radiš.....uostalom sam si rekao da si pukao i da baš i nije bilo nekih rezultata, misliš da će sada biti? Mi ti možemo dati savjete ali ti ionako poslušaš one koji ti odgovaraju :) Kako rekoh.....ako nastavljaš po tome, ok, piši jelovnike i rezultate i dalje pa će netko uskočit, šta sad, samo budi pristojan.. :) |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I ne zamaraj se tim sticksima, kako je rekao Phoenix nisu 100% pouzdani...
|
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
anel89
Post Options
Thanks(0)
|
|
vise nego ubijedjen da ce sad biti rezultati , necu vise trazit savjete jer ih nisam ni dobio, ali cu pisati kad budem mrsavio da vam dokazem da grijesite. ti i Phoenix totalno lose uticete psiholoski na mene , tek poceo iznova, vi me ubjedjujete da cu opet propasti . pozz
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Koji si ti lik.. Hahha
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
ivankO96
Cita FAQ Joined: 16 Travanj 2013 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
mani se vage, mani se dijeta ko zna kakvih, jedi kako treba u svakom obroku P, UH, M. Uhvati se tegova, vjezbanja, slikaj se svaki tjedan i prati rezultate zaje*i vagu, vaga nepokazuje nista
i poslusaj savjete ovih dragih ljudi sto uopce oduzimaju svoje slobodno vremena kako bi tebi pomogli |
||
anel89
Post Options
Thanks(0)
|
|
nece tegovi druze odnijeti stomak to je meni problem,...
|
||
Mike
Viden/a u gymu Joined: 15 Studeni 2012 Status: Offline Points: 202 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nego sto, tisuce trbusnjaka? Salo nemozes topiti na mjestu koje zelis. Dobro jedes, treniras i salo se topi. Nemozes vjezbati sa ciljem da ode samo salo sa trbuha.
|
||
ero-sa-ovoga
Cita FAQ Joined: 18 Svibanj 2014 Location: Rijeka Status: Offline Points: 100 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tako ti je to kad imaš jak karakter |
||
Mens sana in corpore sano!
|
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
It's all in your head pozz
|
||
||
dena75
Viden/a u gymu Joined: 10 Studeni 2014 Location: ANTARTICA Status: Offline Points: 332 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
...anele...da ti dođe sad najveći svjetski "keto" stručnjak i da ti posloži program koji daje vrhunske rezultate...nečeš napravit ništa?!...režim u kojem sad živiš(misec dana) za tijelo i organizam nije više dobro i ono je razvilo obrambeni mehanizam....nije ti dobro i za štitnjaču...JETE.. ne može se tijelo mrcvarit vječno... zna se i ono braniti...misliš za one ljude šta im se vide svi trbušni mišići da je lako doći do toga...tu postoji milijun trikova i još se triba pazit da se tijelo ne isprovocira jer onda sve stane......drag si mi šta si junac ka i ja...uporan...tvrdoglav...i još uz to ti je parasimpatički sustav na vrhuncu...JE TE ... vidim sebe...
...lipo me poslušaj to ti govorim iz svog iskustva...resetiraj se sedmicu dana...jedi normalno...redovito..nemoj gladovat neka tijelo vidi da je blagostanje....pravi jelovnike i onda kreni...i kad kreneš javi mi se slobodno....privatnom porukom a ne javno jer je ovo postala šprdancija.......tu sam......i ketostick ti je namijenjen za dijabetičare... |
||
iznajmljujem sobnu biciklu
|
||
Post Reply | Page <1 9101112> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |