proteinske cokoladice |
Post Reply | Page <123 |
Author | ||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma probajte STILLA NATURU. meni su super ima i vocih a ima i samo sa orašastim plodovima, onako fino se mrvi kikiriki auuuuuu....jucer sam ih gledala na polici al nisam kupila inace bi bio lom opet
|
||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kakve su one nove? sa 32% proteina?
okus cokoladnog keksa |
||
ifa1981
Viden/a u gymu Joined: 22 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 147 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
probao sam nove.predobre!!!!!!
|
||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jebeno dobre
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ljudi, gdje kupujete proteinske cokoladice i koliko ih placate?
Vidio jesam to, ne kupujem ih pa me zanima info.. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja kupujem u DM one okusa banane, š2g proteina su ti 5,50 kn a ove nove, fine, š4g proteina, okus kexa s cokoladom, 5,90 kn vidio sam i u mulleru |
||
ifa1981
Viden/a u gymu Joined: 22 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 147 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
da dm i muller.premda ih ja baš i ne kupujem cesto,nego samo kad se nadjem u dm ili mulleru.uzmem koju kad mi fali slatko
Edited by ifaš98š |
||
Blia
Viden/a u gymu Joined: 18 Travanj 2010 Status: Offline Points: 152 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
vi i vaše cokoladne teme! citajuci ovu temu poželjela sam pojesti kilu cokolade! a nisam uopce gladna, štoviše, jela sam prije pola sata! i sad gledam cokoladu za kuhanje, gleda ona mene, izmjenjujemo nježne poglede i cini mi se da popuštaaaaaaam.....
grrr, sad cu morati na temu 'ispovjedaonica', ode red ipo!!! *ebale vas cokolade, bile one u obliku proteinskih plocica, uskršnjeg zeca ili jajeta, sad sam ljuta na sebe i na vas |
||
ifa1981
Post Options
Thanks(0)
|
|
gle blia nisi uopce faca,moraš cjelu pojest pa onda na trcanje
|
||
Blia
Viden/a u gymu Joined: 18 Travanj 2010 Status: Offline Points: 152 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
uh, ova je coksa od 200 g, a ima sve skupa 5 redova, dakle debeli redove, velike kocke! a prije toga sam jela dobrano, tako da mi uopce nije trebla ta droga zadnji puta otvaram ovu temu |
||
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo da se i ja ubacim :))
Ja za taj međuobrok koristim one od musli-a di baš piše protein bar i vecinom su bez šecera, sa grožđicama...na nekima piše i dijabetska...pa trebalo bi biti okej :)) corny je recimo jako fin al imaju dosta šecera po meni, a da ne pricam o big paketima još sa cokoladom----mislim je da su fine što jest jest ali onda je to nešto više od međuobroka...ovisno kako koliko kome treba naravno...ako se kreceš dobro...al ako je međuobrok na poslu na kojem sjediš onda je prevec :)) |
||
Life is a journey full of adventures !!
|
||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
|
jel ti igraš q3?
|
||
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |