Proteinski Shake |
Post Reply | Page <123> |
Author | ||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A cuj.. da bis unio dnevno oko š50-200g proteine bez suplementacije nije lako.. to bi bilo da vec za dorucak pojedes oko 300g bjelanjaka, rucak podijeljen u 2 dijela, svaki put po 250g mesa, i jos oko 400-500g svjezeg sira.. tako da.. isplativije ti je kupit proteine
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Iako kreceš od loše pretpostavke "više cijenim izgradnju mišica baziranu unosom hrane" buduci da je i whey hrana kao oblik suplementacije, ipak se može unijeti i bez njega proteina, samo je pitanje tvoje financijske situacije. Banana i mlijeka - NE, piletina, riža i povrce - ODLIcNO |
||
G. Korpulentni
Cita FAQ Joined: 17 Prosinac 2009 Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hvala na odgovorima, imaju smisla a kakvu bi mi suplementaciju preporucili, baš se ne razumijem u to, fali mi 5kg do idealnog BMI
hvala unaprijed Edited by G. Korpulentni |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
..ali što je najbolje to i radiš, cak i uz suplementaciju Protein nije neki cudomix za rast mišica, on tek uz pravilnu prehranu i dobar trening odradi svoje - bez ova 2 prva faktora (ukljucimo tu još i odmor) nema ništa! Tako da imaš neopravdan stav prema tome - nakon treninga ti je jednostavno potrebno nešto kvalitetno, što brže i jednostavnije da pokrpa nastalu štetu - a ima li što jednostavnije od wheya
Hmmm postoji li idealan BMI? A što ogledalo kaže?
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ima i u mojoj tretani pino takvih sta za whey koriste izraz kemija,i to mi vec ide na neku stvar lagano pa ako se vec bave time onda neka nauce razliku izmedju toga i kemije odnosno steroida
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa, proteini se sastoje od aminokiselina a aminokiseline su kemijski spojevi, stoga, proteini su kemija, a s njima i whey
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
G. Korpulentni
Cita FAQ Joined: 17 Prosinac 2009 Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
znas na sta san mislija i ljudi su kemija ako ces tako |
||
addyy
Cita FAQ Joined: 25 Sijecanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Moze li mi neko odgovoriti zasto nemoze shake napravljen od banana mlijeka i jaja (npr. 4 bjelanka i 2 žumanjka kao međuobrok ili PWM ( znam da se banane sporo razgradjuju jedino jel zbog toga nije za PWM) al kao međuobrok?
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
zato jer se jaja jedu cjela, jer riskiraš salmonelu i jer postoje bolji izbori Zašto bi ti baš to, koji su ti ciljevi? |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
@addyy covjece daj citaj što je vec napisano u temi, i evo opet ti je illy ponovio. Al opet, zašto bi bilo jednostavno kad može i komplicirano! Odakle ti da se banane sporo razgrađuju? Baš nasuprot. Stvarno ne znam kako je mit o svježim jajima za PWM preživio sve do danas...f**king rocky |
||
addyy
Cita FAQ Joined: 25 Sijecanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pitao sam ovo iz cistog razloga jer je na prethodnoj stranici napisano da jaja i mlijeko- NE poslije treninga , a inace sam taj shake nekad pio i dobio dobre rezultate sto se tice misicne mase,a sto se tice SALMONELE jbg da izvinete ako je nisam ovako dobio negdje jeduci van kuce nece valjda i ovako :) uglavnom hvala na odgovoru
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
A kažem samo da poostoji mogucnost, whey je najbolji izbor, naravno ako ga možeš nabaviti po ok cijeni! Ako nemožeš, rokaj ovako, što da ti kažem |
||
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobro, sam ti udaraj po sirovim jajima i mlijeku iza treninga, sretno. I daj molim te reci, po cemu si zakljucio da si dobio na mišicnoj masi? I to baš zbog toga shakea? Dakle, 2 su pitanja. |
||
addyy
Post Options
Thanks(0)
|
|
š. pa mislim zbog toga jer tad sa 65 kg i mjesec i pol treninga dobio sam 7 kg i ocigledno da je bilo misicne mase ( kad pogledam slike) naravno ima i masti al kazem vise je misicne mase ne napuhanost da sam kao bumbar vec bas i definicije, bilo je i do treninga naravno, 2. a sto se tice da mislim da je zbog shake-a i dalje tvrdim da jeste jer se povecao unos bjelancevina i UH a ishrana je ostala bila i kao prije napretka, narfavno da s epovecao unos kalorija sto je rezultovalo povecanjem kilaze al je misic rastao zbog unosa bjelancevina A de mi reci zbog cega mislis da nevaljjaju jaja kao izvor bjelancevina poslije treninga ili predvece al i to je poslije treninga i sta fali ako su u kombinaciji s mlijekom-to me zanima razlog zbog cega kazes da nevalja... |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Povecao si ukupne kalorije i to je to, otud kile, a ne od shake-a. S njim jesi povecao omjer proteina, ako govorimo samo o tome, ali možeš to na puno bolji nacin. I decki su ti vec rekli zašto ne valja, ne da ne valjaju jaja ko jaja, nego sirova jaja u ovoj tvojoj kombinaciji.. |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |