Proteinski Shake |
Post Reply | Page <123 |
Author | ||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
valjda jos ima tih koji se furaju na sirova jaja jer su vidili da rocky to radi.ovako iskoristivost proteina iz sirovih jaja je manja nego iz skuvanih.da si dobija 7kg mase samo zbog toga to nevirujen jer triba tu jos faktora. ja isto jaja jeden navecer oko 2š-22 sati ali skuvana
|
||||
addyy
Cita FAQ Joined: 25 Sijecanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
pa et super bar jedan odgovor konkretno, da su bolja skuhana od sirovih radi vece ikoristivosti proteina |
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ja bi ti to inace rekao, ali nacuo sam i neke glasine koje tvrde da to ipak nije istina, kad saznam nešto više, javim |
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
a ja san nacuo glasine koje to potvrdjuju sta ces svaka smedicinska studija i a studiju koja je pobija |
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
A nije ti konkretan odgovor rizik za salmonelu? Ista stvar je i s pušacima - znaju da ne valja, znaju da mogu spušit rak pluca i ostale boleštine, znaju da si hebu krvnožilni i dišni sustav time itd. ali i dalje puše. Zašto? Pa eto, još nisu primijetili simptome svih tih boleština na sebi, nisu umrli, al opet, ne znaci da nece i da vec nije pocelo. Ne znam zašto bi netko UOPcE pobogu jeo sirova jaja, zaista, nevezano za fitnes, bildanje i sl. Ne jedete ni sirovo meso, pa ne znam zašto bi ovo. |
||||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
hihiiiii |
||||
uporan sam ,uporan :-)))
|
||||
addyy
Cita FAQ Joined: 25 Sijecanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
joj jeste zapeli za ta sirova jaja nevalja i gotovo
|
||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
a eto, tražio si konkretan odgovor |
||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Edited by zmaj |
||||
martyL
Cita FAQ Joined: 26 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 58 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
A joj glava me zabolila...od jaja,mlijeka..samo brašno fali za palacinke...šalim se.
Definitivno idealan PWM (ODMAH NAKON TRENINGA unutrar 20 min)-(SAM ME ZANIMA TKO JOS SIROVA JAJCA RAZBIJA PO TERETANI??) je izolat whey proteina,kombinacija maltodekstrina i dekstroze (naravno sve u gramaži koja odgovara doticnom vježbacu)..whey definitivno samo sa vodom i nikako drugacije..ima raznih kombinacija uz whey..mogu cak i gumeni medvjedici haribo bez masnoce..ali sto treba racunati kolikcinu UGH u njima.. Orašati plodici dolaze u obzir jedino nakon treninga ako ste na nekoj vrsti masne dijete.. A što se tice voca banana nije idealan izbor,ali prolazi..može jabuka,kruškica.. Uglavnom zgodna tema za raspravu.. |
||||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|||
a najjednstavnije pomjesas whey dextrozu i eventualno kreatin i eto ti pwm sa svime sta ti triba
|
||||
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |