Proteinski snack - med, kikiriki, zob .. |
Post Reply |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Prosinac 2010 at 16:44 |
|
Napomena: Tekst je preveden preko Google translate-a, no mislim da je razumljiv.
To mora biti vaš omiljeni snack. Stvarno ga je lako napraviti, napunjen je sa zdravim sastojcima, te proteinima koji su vam potrebni. Sastojci: * š šalica kikiriki maslaca * š šalicu meda * š šalica proteina u prahu * * 4 šalice za bilo koju kombinaciju od sljedecih sastojaka: * Suncokretovo sjeme * Kikiriki * Komadicima cokolade * Granola * Zobena kaša * Grožđice * Suhe brusnice * Zobenih mekinja * Pšenicne klice * Laneno sjeme (tlo ili cijela) Priprema: * š Mix kikiriki maslac, med i proteina u prahu. * 2 Dodajte 4 šalice bilo dodatnih sastojaka. Moja omiljena combo za okus i zdravlje faktor je zobene pahuljice, brusnice, laneno sjeme, i kikiriki. * 3 Da bi savršen kugle, poigrati s medom (ako je previše suha) i zobene pahuljice, mekinje, itd (previše vlažna) do lopte zadržavaju svoj oblik i nisu previše gnjecave. * 4 Sada, uvaljati kuglice za oko šcm, a zatim stavite u hladnjak (ili smrznuti) ... uživajte! Ovo zvuci odlicno, zar ne? Izvor i originalni tekst: Protein peanut butter balls što kažete na ove ukusne, zdrave proteinske kuglice? Prvi tko proba, neka javi kakve su.. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Med+ kikiriki maslac zajedno, pa i nije baš BB approved
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Al za powerliftere je.. I nemoj mi reci da si ti na suhom stalno.. Samo piletina i posni.. |
||
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uf, ja nisam na suhom, tj. junkam i više nego što bih trebao Ali ljudima koji se stvarno drže plana, ovaj recept bi mogao proci jako rijetko, eventualno kao prvi jutarnji obrok |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
izgledaju ko cufte ... cokoladne
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
cokoladne proteinske cufte.. |
||
|
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
njaaaaaaaami |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |