provjereno!!!! |
Post Reply |
Author | ||
splichanka007
Viden/a u gymu Joined: 16 Listopad 2008 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Listopad 2008 at 19:00 |
|
I ja sam probavala raznolike dijete i postala poprilicno skepticna. Ali ova dijeta je predobra i relativno jednostavna. Uspjeh zagarantiran!
Dijeta se sastoji od 5 dana idijeli se na parne i neparne dane, odnosno svako drugi dan se jede isto. š, 3 i 5 dan: dorucak- kolut svježeg anansa, šalica zelenog caja ili kave bez šecera, nemasni jogurt s žlicom žitarica rucak-povrtna juha s žlicom riže, kuhano povrce i kriška ananasa užina- šalica zelenog caja i kriška ananasa vecera- 200g ribe(oslic) pecenog u foliji, salata(bilokakva) i kriška ananasa 2 i 4 dan: dorucak- caša svježeg soka(ananas kivi ili naranca) ili sok bez konzervansa, šalica kave rucak- š80 g pileceg filea, 2 komada dvopela ili zrnatog kruha, kriška ananasa užina- kriška ananasa i nemasni jogurt vecera- tvrdo kuhano jaje, povrtna juha i kriška ananasa Obroke je moguce zamijeniti odnosno u jednom danu umjesto vecere pojesti to za rucak i obratno. Ukoliko se dijeta provodi više puta za redom, preporucava se napravit pauzu nakon 5.dana. Npr.provodit dijetu od ponedjeljka do petka i onda pauzu za vikend pa opet ponovno. E i kupite neki dvd s jednostavnim vježbama, pa bar 3,4 puta tjedno vježbajte po š5, 20 min dnevno. Probajte! SRETNO!! |
||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
bezveze da crkneš od gladi i padaš svih 5 dana u nesvijest od manjka energije i kakvo tijelo dobiješ poslije ove dijete -> mlohavo
|
||
Fresh
Viden/a u gymu Joined: 25 Rujan 2008 Status: Offline Points: 148 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Od ovakve dijete bi i king kong izgubio snagu
|
||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
šta vam je? Pa to su super dijete, pogotovo te koje ukljucuju pojedino voce kao glavni element i glavni faktor mršavljenja.
Evo iz jedne brošure nazivi svih mega popularnih dijeta..citajuci te nazive prođe te volja za pronalaskom nekog dobrog vica... …„Dijeta Klinike Mayo“, „Stillmanova
dijeta“, „Cambridge dijeta“, „Atkinsonova dijeta“, „South Beach dijeta“, „Mediteranska
dijeta“, „Dijeta s tekucim bjelancevinama“, „Dijeta s algama, lecitinom, octom
i vitaminom B6“, „Fruktozna dijeta“, „Dijeta sa sokovima“, „Dijeta s
kombinacijom namirnica“, „Prehrana u zoni“, „Prehrana po krvnim grupama“, „Montignac-ova
prehrana“, „Alterativna prehrana“, „Makrobioticka prehrana“, „Dijeta s jabucnim
octom“, „Mjeseceva dijeta“, „Kromo dijeta“, „carobna juha“, „Grejpfrut dijeta“,
„Jogurt dijeta“... Edited by Hammerstrength |
||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
||
Mr.O
Viden/a u gymu Joined: 06 Srpanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 99 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ovo nije loš nacin prehrane, dapace na njemu se i temelji bb prehrana |
||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Znaš i sam sa rasprave na drugom forumu (raju zar ne? ), kako je to dosta neprecizno i ne može se tocno primijeniti na sve pripadnike te grupe, a uostalom ovo sam copy/paste-ao s ciljem da ljudi vide kakvih sve gluparija ima... |
||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
||
Mr.O
Viden/a u gymu Joined: 06 Srpanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 99 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma zaje...sam se, mislio sam na prehranu u zoni, krivo sam boldao...mislim da je prehrana u zoni ustvari vrlo slicna bb prehrani jer se temelji na kontroli hormona, konkretno inzulina i dosta se pazi pri kombiniranju namirnica...i omjeri makronutrijenata su relativno slicni ko u bb-u: 40-30-30(uh-p-m) p.s. da raju s foruma... |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Fresh
Viden/a u gymu Joined: 25 Rujan 2008 Status: Offline Points: 148 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ovo je jednostavno izgleda mukotrpno i bez smisla. Dijeta sama po sebi nema smisla jer jednostavno nije moguce držati se ovog rasporeda obroka dugorocno.
Smršaviš u roku tjedan dva, ali i oslabiš. I kaj onda ?? Vratiš se starim navikama i opet si nigdje.. Osoba koja želi smršaviti, po meni, treba usvojiti režim prehrane kakav dugorocno može zadovoljiti i njene ukuse i potrebe, a da je s druge strane tako izbalansirana da je zdrava.. P.S. što se tice ugljikohidrata, osnovna stvar kod njih je glikemijski index, odnosno kod konzumacije istih bi trebali paziti da njihov GI bude što niži.. |
||
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne samo da bih bila gladna, nego bih vjerojatno i povracala odmah drugi dan od pogleda na ananas. Zakaj bas ananas? Vec mi se plete jezik koliko puta pise ananas gore
Edited by Signorina |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |