Prsa |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Stjepan91
Viden/a u gymu Joined: 05 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Veljaca 2010 at 22:04 |
|
E ovako svima meni je poanta dobit prsa prije ljeta stoga imam jos oko 3 ili 4 mjeseca pa ono molim malo pomoci......Ovako imam Bucice od 5kg(samo to nemogu nista drugo nabavit)...Možete mi reci ovaj kako da nabildam....ako moze pomoc...I molim opistit svaku vjezbu ja sam amater pa ono neznam strucne izraze.....
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa s tim bucicama od 5kg se neces nista nabildat pogotovo u prsima jer je pre mala kilaza pa neznan ono mos ic ugradit silikone ili nabavi vise opreme i pogledaj malo po forumu š.link
2.link. a evo mozes i ove linkove pogledat di ces nac dosta informacija. i po mogucnosti nebi bilo lose u teretanu se upisat Edited by zmaj |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
niš od tih utega Stjepane :) odnosno, možda biš prvih par puta i osjetio nešto jer ti je novi podražaj ali inace š0 kg ni blizu nije kilaža za to što tebi treba :) e sad...rekla bih ti da radiš sklekove, bar dok ne nabaviš neku ozbiljniju opremu ili se uclaniš u teretanu ali ako želiš raditi na masi, oni ti nece bit dovoljni....treba ti željezo sreco ...eh, eto, pocinje ljetna groznica Edited by Gym_girl |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Stjepan91
Viden/a u gymu Joined: 05 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa koliko bi mi trebalo kila bucica...probat cu nabavit
Heheh imam ja vec mase samo trebam oblikovati..... Edited by Stjepan9š |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pusti ti te fore, salo nije mišic niti se može vježbom pretvoriti u mišic što god neki ljudi pricali! trebao bi nabaviti utege, ali i bodyweight vježbe ti ti pomogle dota, sve varijacije sklekova pogotovo! google is your friend pa javi kad nađeš nešto da pomognemo u odabiru |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
znaci cilj bi tribala bit definicija ako se oces oblikovat,samo opet na definiciji se izgube kile a ti se oces nabildat u prsima.odluci! za nabildat prsa za pocetak bi sigurno nekih 50kg treba dizat u benchu pa uz napredak to povecavat.aj reci nan kolka ti je visina i tezina pa cemo vidit sta tu treba zapravo
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
je, samo tu nema šta za definirat kad još nije vježbao do sada, definicija podrazumijeva da ima nekih mišica ispod da, reci nam kolika ti je kilaža/visina pa da vidimo mi s kakvom to masom raspolažemo |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nek nadje neku ogradu ili stalke i radi dipseve.. i sklekove izmedju tih stalaka.. tako ja doma imam stalke i na njima se odlicno mogu prsa pogodit, i jos uz to sklekomat
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Višak kilograma i fizicka NE sprema ne idu dobro sa dipsevima
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kak ne? Bar ne mora stavljat dodatne utege na pojas |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A i meni su dipsevi laksi od sklekova
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
u kombinaciji sa onim drugim |
||
||
Andrej_93
Cita FAQ Joined: 01 Studeni 2009 Status: Offline Points: 43 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pokusaj da radis sklekove svaki dan sve vise ponavljanja i oblikovaces grudi ... nije u tegovima sve !
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jeste, neš je i zemljinoj gravitaciji! |
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne slažem se baš |
||
||
Andrej_93
Cita FAQ Joined: 01 Studeni 2009 Status: Offline Points: 43 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne bas u potpunosti ali pomaze mnogo , ali jbg priznajem treba i teret neki da se dize
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |