Prvi ozbiljan pokusaj :) |
Post Reply | Page <1234 8> |
Author | ||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ako ne idu zobene napravi ujutro omlet od 1 jaja i 2 bjelanjka i vocku neku.. rucak je ok, nakon treninga ti ne treba mast nego proteini+ugljikohidrati, predspavanje idu ovi bademi + posni ili jogurt ili probaj zobene natopiti u mlijeku preko noci, dodas bademe, malo nekog bobicastog voca i bude fino |
||
TiruRiru
Cita FAQ Joined: 08 Listopad 2012 Status: Offline Points: 40 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pokiselila sam evo zob :) probam i sa bademima... mozda ekstrakt neki dodati, onaj za kolace?
jel jedemo dimljena pil prsa? upala misica nakon jucerasnjeg rtp i danasnjih treninga mi je neminovna sutra...
|
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pileca prsa jedemo, kako ne uglavnom, ono sto trebas izbacit je bijelo brasno i sve sto iz njega izlazi ja recimo prije treninga pojedem nekad i integralni griz(ima u intersparu i dm-u mislim) Sto se tice upale, reci cu samo isto sam i ja prozivljavala prije 6mj, ali evo i danas ista stvar- ako odradim dobro i dam misicu dovoljan podrazaj dobijem upalu.. go girl |
||
TiruRiru
Post Options
Thanks(0)
|
|
hvala ti puno, super si :*
i stvarno se trudim, slatkise sanjam:))) |
||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
|
imas i pureca delux prsa, od "narezaka" ja jos jedem prsut, naravno odstranis mast sto se tice ovih aroma nisam pro ala s ovim za kolace, al mislim da je sastav ugl alkohol u tome pa nije preporucljivo. ja zasladim sa stevijom ili voce +cimet+med
|
||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sam sanjala kifle prvih mjesec dana.. treba sad samo izdrzat da se tijelo navikne na stabilnu razinu secera i onda te vise nece toliko mucit zelja..zato u dorucak ubaci sto vise prirodnih sladila (voce, med, sirup agave.) pa ce te manje mucit tijekom dana zelja za slatkim |
||
TiruRiru
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uh uh, jedva :)
D: Grejp sokic oko 9-zatim 9,30 3 supene kasike zobenih ( ne bih ni mogla vise)+pola cajne meda, malo cimeta M: spremam za oko 11,30 - 12 - par snitica pilecijih dimljenih prsa+bjelance1+posni+ salatica neka+snita tosta R: Rostilj tava, mrvica ulja+puretina, prsa + povrce+salata M : vockica-jabuka vjerovatno V: jaje+posni+prsa zasto se meni cini da je ovo pravo puno hrane? Danas izmedju ostalog nemam trening, izaci cu u setnju popodne :) Pijem zeleni caj izmedju dorucka i rucka...popodne mi ne godi, ne mogu da spavam :) |
||
TiruRiru
Post Options
Thanks(0)
|
|
i da, kupim te neke proteine koje nadjem ovdje, ocito je lakse
i omegu uzmem
|
||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
|
D: stavi zobene s mlijekom (malomasnim) ili jogurtom (-II-) ako ti je lakse MO: odlicno (nadam se da je tost integralni ) Rucak: odlicno (ulje koristi maslinovo, u najboljem slucaju kokosovo jer maslinovo nije dobro zagrijavati) MO: odlicno V: odlicno cini ti se za kolicinu hrane...nego, ono sto sam zaboravila ti reci http://fitnessangels.net/hr/sagorijevanje.php izracunaj si ovdje dnevne potrebe kcal, od broja kojeg dobijes oduzmi 25% i to su ti dnevne potrebe koje trebas uzimati ako zelis skidati mast |
||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
|
samo gledaj da je whey protein..omegu imaš dobru u dm-u, njihova marka. Gledaj da u jednoj kapsuli ima 900mg, da se ne zeznes ko ja pa moras uzimat 10 kapsula na dan (ko moja baka ) |
||
TiruRiru
Post Options
Thanks(0)
|
|
http://www.dijeta.net/BMR-TDEE.htm
ovdje sam racunala, BMR 1578 a IDEE 2170 Tost je integralni, ko spuzvu da jedem lol, ulje je maslinovo, upratila sam kokos, nadjem ga u ovo dan dva kao i vagu :) sad cu probati i na ovom linku i uslikam svoje salo evo, cisto da i ja imam evidenciju :) Joj sto volim kad je odlicno, jeeeej :)))
|
||
TiruRiru
Post Options
Thanks(0)
|
|
hahahaha, al se ismijah, hahahaha e moja bako :D smijem li okacit sajt .ba da mi kazes sta dolazi u obzir? http://www.sportix.ba/index.php?str=shop&kat=sportska-ishrana&pod=proteini#pocetak ja okacila :$ a omegu imam Calivita, jedna je dnevno :)
|
||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
|
hahahaha, al se ismijah, hahahaha e moja bako :D smijem li okacit sajt .ba da mi kazes sta dolazi u obzir? http://www.sportix.ba/index.php?str=shop&kat=sportska-ishrana&pod=proteini#pocetak ja okacila :$ a omegu imam Calivita, jedna je dnevno :) [/QUOT
mislim da ne mozes pogrijesti ni sa jednim na kojem pise whey. osobno, ja sam probala i koristila ovaj 100% Whey Protein Gold Standard, ali i Protein delight sa mrvicama cokolade njam njam..pogledaj sastav, ako u obroku 1 serving ima >20g proteina dobar je omega ti treba oko 2500mg na dan, znaci 2 kapusle ako je jedna 900mg |
||
TiruRiru
Post Options
Thanks(0)
|
|
o cokoladaaaa :D ooo dajte cokoladeeeeee :D idem naklikat i to :D
u sta se pobogu pretvaram :D
|
||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
|
da, izracunaj si ono da vidis dnevne potrebe..a sad najbolji dio jednom tjedno si daj dan odmora- kad izracunas koliko trebas dnevno kcal taj dan jedi vise da ne dode do usporavanja metabolizma..recimo svaki 4 ili 5 dan..i mozes malo cokolade ujutro (ja jedem dark chocolate s preko 80% kakaa) pretvaras se u nekoga ko brine za sebe |
||
TiruRiru
Post Options
Thanks(0)
|
|
uu, pa davala sam si subotuu free, tamnu cokoladu puno volim, super :)) samo sam je znala topit, pa mazat palacinku njom lol
i izracunala sam, eno gore, BMR 1578 a IDEE 2170 i znaci od 2170-25?% :) 1627 :) |
||
Post Reply | Page <1234 8> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |