Prvi ozbiljan pokusaj :) |
Post Reply | Page <1 5678> |
Author | |
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
cuj 5,6 kg za cijelu godinu je malo, mislim napredak bi trebao biti veci ako pazis na prehranu i treniras minimum 3 put tjedno. Kuzim sad pitanje- nema nikakve veze, bar ja mislim tako, dolaženje u normalu, s time sto nisi prije nist trenirala. bas suprotno, u pocetku ljudi koji nikada nisu prije nista trenirali kada pocnu puno brze mrsave od onih koji su trenirali.. Sto se tice pumpa, mislim da ti to i je jedan od boljih sati koje si navela jer je to jedini grupni trening koji moze koliko toliko zamjeniti trening u teretani. Jedino sto ako si se navikla vec na njega trebas mjenjat intezitet- buduci da je koreografiran napredak ces postici cime? da se nakrcas dakle, povecaj tu tezinu utega girl i cim postane teže i tijelo ce reagirati |
|
TiruRiru
Cita FAQ Joined: 08 Listopad 2012 Status: Offline Points: 40 |
Post Options
Thanks(0)
|
I tako sam se ja prebacila u novi klub :)
Od 1. se posvetim malo vise fitnesu, 2x, 1x spining i 1x bodi fet :) Obzirom da sam tamo nova, dobit cu neki program vjerovatno pa se nadam da mi pomognete :))) Sinoc sam recimo otisla u izvidnicu, bila na traci, radila ledja i somak samo+bazen E ono sto me zanima, kako se preporucuje trcanje na traci... ja sam hodala nekih 10 min, brzo hodanje, pa sam minut trcala, dva minuta hodala, pa sve tako... 60 min sa jednom pauzom,,,
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
Body fet je što? utezi? bez utega? spinning je ok za cardio ali ako radis njega ne vidim razlog ubacivanja trake- imat ceš opet previše cardia, a premalo vježbi s utezima..na traci, ako je baš želiš, možeš raditi HIIT (https://www.fitness.com.hr/vjezbe/programi-treninga/HIIT-protokol.aspx) pozz |
|
TiruRiru
Post Options
Thanks(0)
|
Avangarde, ukljucje kombinaciju aerobnog i vjezbica snage :)
a ne vezem spining i traku, u vezi trake pitam opcenito, u slucaju kad ne stigenm na treninge da se bavim trakom... a ubaciti cuvise treninga snage, radit cu na tome, cekam novi program :)
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
Kul, kul :) javi sta si novo dobila :;) kako hrana stoji?
|
|
TiruRiru
Post Options
Thanks(0)
|
Ev jedem neki mix zitarica,
hrana kako kada, zeznem obavezno sedmicno sa nekom pitom ili slatkisima...al eto 60-70% se pridrzavam
|
|
tortica
Viden/a u gymu Joined: 15 Listopad 2012 Status: Offline Points: 264 |
Post Options
Thanks(0)
|
maslinovo umjesto štrampli! mislim da cu i ja uskoro :) |
|
I najduži put pocinje prvim korakom
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
pa to sto zeznes 1 tj je dopusteno |
|
TiruRiru
Post Options
Thanks(0)
|
ne mogu se sjetiti koliko je kokosovo u Osijeku recimo???
70 KM - 35 eura ovdje i ako nekom ne bude tesko, trazim evo cijelo jutro, treba mi neki programcic fitnesa, tj vjezbica na spravama. I kako jedem kad ujutro treniram. Ja znam da sam ja negdje citala o tome, al nema sanse evo da nadjem. Imam bajk+orbitrek i klasika spravice za sve misicne grupe, help pliz Edited by TiruRiru - 27 Prosinac 2012 at 10:30 |
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
kokosovo u osijeku oko 60 kn ona jedna teglica
Ujutro prije treninga ja jedem zobene, neko voce, whey, mlijeko, bademe ili omlet od jednog cijeloga jaja i 3 bjelanjka, snita raženog..ima kombinacija svakojakih..ja jedem izbalansiran obrok sa svim nutrijentima, a neki izbjegavaju masti zbog usporavanja razgradnje. Kakve sprave imas za sve misicne skupine? |
|
rioso
Viden/a u gymu Joined: 15 Sijecanj 2013 Location: Osijek od 1982. Status: Offline Points: 386 |
Post Options
Thanks(0)
|
Gdje kupuješ raženi ako je zbilja raženi,a ne miješani? Hvaaala!
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
najcešce pravim sama svoj jer koliko ga jedem, zna mi trajati po tjedan dana (citaj sve se lijepi od UH :P). Nekada kupim u kauflandu one pakovane, vita star, raženi- piše sastav da je samo raž i da nema boja..e sad, otom potom
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja jedem te iz kauflanda.. 100g - 193kcal... ja zadovoljna
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
rioso
Viden/a u gymu Joined: 15 Sijecanj 2013 Location: Osijek od 1982. Status: Offline Points: 386 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ranije dok sam imao elana i forze radio sam si jednu varijantu kruha ,meni vrlo ukusna i jednostavna izrada i nema ništa protiv višestruke kolicine i zamrzavanja.
Rezultat solidan, blago kiselkast. Recept; http://www.maxximum-portal.com/Recepti/Razno/17/32/266/17/Skoraj_beljakovinski_kruh/ više recepata na http://www.zekosports.com/PDF/FitnesKuharica.pdf |
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
ma ok su i meni, ali koliko kruha jedem bude mi jako jakoo dugo :) |
|
TiruRiru
Post Options
Thanks(0)
|
Pokusavala sam iskopati info po forumu, nespretna sam a trazim info kako regulisati jutarnje vjezbanje i dorucak...
dakle, kako je otoplilo, i radi obaveza na poslu od sutra idem na trening od 7h, tj prije posla... 2x sedmicno, kardio, a vjezbe snage ostavim za druga dva dana popodne... kako ishranu prilagoditi...
|
|
Post Reply | Page <1 5678> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |