Prwporuka za Whey |
Post Reply |
Author | |
zoeygym227
Cita FAQ Joined: 19 Travanj 2019 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Svibanj 2019 at 10:05 |
Pozdrav ekipa,
Mozete mi preporuciti preparate za prije i nakon treninga. Pila sam Whey od MultiPower-a, ali sam zamjetila da mi od njega izbijaju pristici pa ako imate savjet za drugi brend Whey-a. 😀😀 |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nekako se uvijek hvatam Myproteina jer sam se navikla na njega i čini mi se kao dobar omjer cijene i kvalitete, ako uopće možemo u to biti sigurni :) Optimum nutrition je još jedan iz stare garde, malo skuplji. Kako god, ništa ne garantira da ti prištići neće opet izbiti ali možeš probati :) Možda će eventualno drugi zaslađivač napraviti razliku, ako je do toga. |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |