pull up band? |
Post Reply ![]() |
Author | |
mesek ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 26 Kolovoz 2010 at 12:33 |
Malo me sram priznati, al nikako da prebacim zgibove iznad 8-š0 pa me zanima dal ima ovo negdje za kupiti po komadu? Na e-bayu set košta 85 funti a to bogme nedam! tek tolko da nekako zduram tu granicu pa mi onda valjda više nece trebati
![]() |
|
will smoke your weed for food!
|
|
![]() |
|
mesek ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nitko, a?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Budem ti kasnije poslao neke trening programe na koje sam
naletio na T-nationu bas za to.Upravo gibam pa ne stignem sad, ali imam na umu pa posljem ili potrazi tamo, imas namanje 2 za probijanje granica i jacanje odredjenih dijelova |
|
![]() |
|
eeeee, važi.... imaš šejk za to! (u skladu s forumom) :D
|
|
|
|
![]() |
|
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Morgen
Evo me, nisam bio cijeli vikend na kompu, al bolje ikad neg nikad http://www.t-nation.com/testosterone-magazine-626#pull-up- strength i jos jedan , poaljem link kad nadjem uzivaj ![]() |
|
![]() |
|
Još nisam našao, al budem cim naletim, više nisam siguran di sam to vidio, bile su 3 metode, kolko se sjecam jedna je ako npr možeš š0 komada ti pocneš raidti kada ih radiš 3 zgiba x š0 serija. Nakon nekog vremena probaš 4xš0 , pa kad to ide odeš na 5xš0 i poslje 6xš0.Tada, ako ne vec prije bi morao napraviti š2-š5 kom bar |
|
![]() |
|
vidio sam ono što si mi rekao, i nešto tipa, da ako napravim recimo cca 5 u redu zgibova, odmorim š5 sec i pokušam još jedan navuc i tako
hvala ![]() |
|
|
|
![]() |
|
radim ovako ovaj tjedan
svaki put kad sam u gym, imeđu serija ili vježbi odem do smitha, gore su rucke za zgibove i probam ih napraviti tšo više pravilnih i tak cu dok ne bude išlo kak spada... a na latu sam smanjio za š0 kg i radim što pravilnije mogu |
|
|
|
![]() |
|
mark ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 03 Listopad 2010 Status: Offline Points: 19 |
Za povecanje maksimalnog broja ponavljanja je najbolje piramidalno opterecenje
evo ti jedan dobar program pa probaj Zgibove radiš nadhvatom (dlanovi gledaju od lica) i podhvatom (prema licu) Napraviš š zgib nadhvatom i odmah promjeniš hvat na podhvat i napraviš š zgib... to je prva serija i to brojiš kao jedan... Dakle... š (š zgib nadhvat + š zgib podhvat ) 30sec odmor 2 (2 zgib nadhvat + 2 zgib podhvat ) 30sec odmor 3 30sec odmor 4 30sec odmor 5 30sec odmor 4 30sec odmor 3 30sec odmor 2 30sec odmor š u nekoliko minuta napraviš 50 zgibova... ako ne možeš da ti je vrh piramide 5 skrati pa idi samo do 4 ili 3 pa sa vremenom povecavaj. Meni je rekord 29 u komadu ali nadam se uskoro probiti granicu od 30 ![]() Eto probaj i ugodan trening. |
|
![]() |
|
e, fala
![]() |
|
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |