pull up bar |
Post Reply ![]() |
Author | |
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 19 Studeni 2012 at 14:31 |
Jeli zna neko koja je nosivost ovog pull up bara iz webshopa šta ide na vrata, i na koji nacin da mirin širini stoka? Po logici sa unutarnje strane triba izmirit prazninu izmefu 2 kraja vrata?
|
|
![]() |
|
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Radi se na opasnoj masi izgleda ![]() |
|
![]() |
|
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Ma ništa opasno, sve umjereno
![]() |
|
![]() |
|
Gabrijel7 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 25 Veljaca 2011 Location: Karlovac Status: Offline Points: 262 |
jel zna netko koliko je to uopce dobro, mislim stabilno da se moze normalno raditi?
i ja bi si uzeo, al bojim se da ce biti nestabilno |
|
![]() |
|
matelula ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 28 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 295 |
stabilno je nemas se cega bojat
|
|
![]() |
|
Markan1989 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
što se tice nosivosti mene nosi bez problema a ja imam cca 85 kila al mislim da ide i do više jer je stvarno cvrsto ako ju dobro zašarafiš i postaviš
mislim da se mjeri unutarnji raspon vrata ali nisam siguran, kod mene nije na standardnim vratim ali i ovako služi, pozz |
|
![]() |
|
Stabilno je, nija sad ništa posebno i one vide se znaju malo rasklimat al sve je upotrebljivo
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |