Pulsmetar |
Post Reply | Page <123> |
Author | ||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ajd ovak, gdje se može uzet pulsmetar bez one trakice oko prsa i slicnog, dakle samo sat oko rucnog zgloba, a da je uloženo/dobiveno ok?
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I ti bi prelazis u digitalni svijet?
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
spameru jedan cist me zanima ak ima šta povoljnog da si nabavim jedan tek tolko da se mogu osjecat cool |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
i sa trakicom su oko 800kn jeftiniji...a bez te trakice...hm... nisam tražila takve....ali prepostavljam da su skuplji...što te smeta trakica???? |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa ne mislim ju furat sa sobom svaki put kad pomislim na neku fizicku aktivnost, samo još jedna stvar više na koju treba mislit i nosit sa sobom ja si kontam da je netko još davno prije napisao ovdje kako je našao neki reebok pulsmetar na e-bayu za smiješne pare cca 200kn i bez te trakice |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
joj....baš kompliciraš...a kao žene su komplicirane ;) ajd ako nađeš pa javi.... ;)
Mene ta trakica uopce ne sputava...;))))) |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
baš zato ne želim komplicirat s tom trakicom, ne treba mi, ženo |
||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sam narucio ovaj, i iako ne izgelda baš nešto, dobar je za te pare. samo, oderu ti još 90 za carinu
http://cgi.ebay.com/Schwinn-Strapless-Heart-Rate-Monitor-w-C alorie-Counter-/š30422š98769?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item še5dc4dšfš e, ovaj link Edited by mesek |
||
will smoke your weed for food!
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
E tak šta me zanimalo izgleda zanimljivo, kolko dugo ga imaš? dojmovi?
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bome taj je isplativ.. Dobro je znat u svakom trenutku kako vam se
puls krece.. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
imam ga samo 2 tjedna i još ga testiram.... ali ponekad ne izmjeri puls, al to je zbog tog ako ga pritisneš na kost. jedino je to da što cešce mjeriš puls to je tocniji podatak o potrošenim kalorijama, a ja se znam zaboraviti. i iznenadio sam se kolko više utrošim kad radim noge valja, za sad! |
||
|
||
Pavel
Cita FAQ Joined: 02 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
http://larussport.hr/
od njih zatraži cjenik, oni su zastupnici za Polar kod nas. nije na odmet pogledati u ovim Intersportovima/Wulf sportovima i to. Ja sam si kupil prije godinu dana Polar za 200 kn, a inace dođe š500, sniženje je tolko zato jer nije imal bateriju ni upustva na Hrvatskom!? tak da se može i ovak u mutnom nekaj pronac |
||
I will press ahead. I will settle down and see it through. I will pay the price. I will never walk away from my dream until I see my dream walk away
|
||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
|
polar za 200 kn? ja sam se za jedan poceo nadmetati i ponudio cca 55 dolara, i navecer kad sam se opet ulogirao, bio je na 286
pa sam ubo schwinn e da, dobar je, samo ponekad kad se jako uznojim, teže ocita.. to sam kasnije shvatio i uputa.... na mrtvom dizanju mi puls skoci preko š60 |
||
|
||
Pavel
Cita FAQ Joined: 02 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
200 dada
ni ja nisam vjeroval hehe moj rekord je 202, al to na utrci :P iako mi je maximum 20o |
||
I will press ahead. I will settle down and see it through. I will pay the price. I will never walk away from my dream until I see my dream walk away
|
||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
|
ako ovo valja, onda sam ja danas potrošio 590 kalorija u toku mjerenja, što je trajalo sat vremena i osam minuta
cijeli upper trening i š5 minuta orbitreka na dosta velikom opterecenju i bržim tempom |
||
|
||
beast_mode_on
Cita FAQ Joined: 10 Lipanj 2014 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo sad me sve sram reći da ja gledam Polarov RCX5, i razmišljam kako bi digla kredit za njega(2000kn)... Ima tko iskustva s tim satovima? Mislim čitam karakteristike i čini mi se kao da će i odradit trening umjesto mene... Uvijek razmišljam, ako nešto uzimam, bolje da onda uzmem kvalitetno, ali s tim uvijek dolazi i ono pitanje, koliko se tu plaća kvaliteta, a koliko šminka i ime...
|
||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |