Puno sretnija :) |
Post Reply |
Author | |
ShapeUp
Viden/a u gymu Joined: 19 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 95 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Ožujak 2008 at 13:52 |
Javljam vam se kako bih vas sve pozdravila i pohvalila vas .. Pocela sam se aktivno baviti vjezbom-teretanom..,promijenila sam svoj zivot na bolje i sve zahvaljujuci vama i ljudima sa ove stranice,shvatila sam citajuci mnoge stvari tu i van ovog da ono sto zaista zelis to i mozes samo moras dovoljno zeljeti.Ja sam tek pocetnica i nadam se vasoj pomoci sto u vezi prehrane sto u vezi oswtalih stvari koje me zanimaju.Imam svog osobnog trenera..on mi radi program vjezbi..Zaista sam zadovoljna i ne mogu ni dana bez da odem u teretanu..Puno vas pozdravljam i hvala na nadahnucu..
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala na pozdravima i pohvalama.
Drago nam je da si krenula sa vjezbanjem i da si zadovoljna. Super je sto imas osobnog trenera koji te moze uputiti u pravilan nacin vjezbanja.. Ukoliko imas kakvih pitanja, slobodno otvori temu pa cemo svi zajedno raspraviti. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
ShapeUp
Viden/a u gymu Joined: 19 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 95 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa da ja sam mu objasnila sto bih zeljela i sad se lagano radi na tom..Jedino me ta prehrana buni..Neznam sto i kd da jedem
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |