New Posts New Posts RSS Feed - Putovanja
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Putovanja

Post Reply Post Reply Page  <12345 8>
Author
jumok80 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jumok80 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Prosinac 2009 at 23:27

Bio u: španjolska,italija,francuska,njemacka,austrija,slovenija,bos na,mađarska,egipat.....ali tko nije bio u mexicu taj nigdje nije bio....to je špica.

Htio bih u atenu i moskvu,,,,kina japan....jordan,,,

Edited by jumok80
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Prosinac 2009 at 23:30
Originally posted by jumok80 jumok80 wrote:

Bio u: španjolska,italija,francuska,njemacka,austrija,slovenija,bos na,mađarska,egipat.....ali tko nije bio u mexicu taj nigdje nije bio....to je špica.

Kojom prigodom si bio u Mexicu? Turisticki ili?
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
jumok80 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jumok80 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Prosinac 2009 at 23:35
Originally posted by Kate Kate wrote:

Zaboravila sam na Argentinu, pa i Kanadu
Tamo bih isto htjela zaviriti.
Tu su još Rim, španjolska(Madrid i obala), Francuska(Ja bi u Pariz, ne smeta ak je malo prekicasto )

I Miami; Florida--tamo su frendovi

Bila ZASAD samo do Austrije, Slovenije i Trsta

Ali, dok ima nade, nema predaje da cu malo obic kuglicu Zemaljsku!

Pariz uopce nije kicast grad....to je uz rim srce europe.....pravi grad za prave ljude,,,,romantican,pun iznenađenja,moderan i tradicionalan,posebna atmosfera... muzeji koji su jedni od vecih u svijetu,eifel,crkve srce isusovo i notre dam,,,slavoluk pobjede......ZA ZABAVU...definitvno Portugalska certvrt,dio oko Moulina,,,....a da o klopi ne govorimo...french toast....
Back to Top
jumok80 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jumok80 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Prosinac 2009 at 23:36
Originally posted by Zoki Zoki wrote:

Kojom prigodom si bio u Mexicu? Turisticki ili?

Da...išao sam gledati njihove piramide...
Back to Top
jumok80 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jumok80 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Prosinac 2009 at 23:38
Originally posted by Gym_girl Gym_girl wrote:

hmmm voljela bi posjetiti apsolutno - sve!

Bila sam u Barceloni, Nici, Monte Carlu, Amsterdamu, prošla kroz Haag i još neka mala nizozemska mjestašca, Parizu, Andori, naravno Italiji - Trst, Firenza, Rimini..

Barcelona me oduševila i tamo cu se sigurno vratiti - stvarno se ima šta za vidjet, pogotovo stadion

Nica, Monte Carlo - ocekivala sam više ali lijepo je - pogotovo M.C. nocu

Nizozemska, Amsterdam - favorit --> toliko individualaca i ludih kombinacija na jednom mjestu nisam nigdje vidjela - nikoga nije briga ko ih gleda i kako izgledaju - svoji su i to mi je bilo super - totalno opušten grad ( s mirisom trave  u zraku ). Da ne govorim o tim malim mjestima (vjetrenjaca, tvornica klompi, tvornica sira...) - definitivno preporucam!

Pariz - meni osobno veliko razocarenje što mnoge cudi ali eto :) Prekicasto, prenatrpano, prefino...hehe...ne vuce me nazad ;)

Andora - preslatka, malena ali ostala u lijepom sjecanju

Italija - jedino me na shopping asocira...i na maturalac :)

U planu mi je za pocetak Berlin....New York...i Indija - velika želja. Bilo bi fora i Siciliju vidit. Ali stvarno bi htjela u svaki kutak zavirit - koliko god se može. Živi bili pa vidjeli..

GYMI GYMI

nisi bila sa pravim ljudima u parizu,,,

A ovo za Barcelonu se u potpunosti slažem...

FORZA BARCA
Back to Top
jumok80 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jumok80 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Prosinac 2009 at 23:40
Originally posted by davor23 davor23 wrote:

Barcelona, Nice, Monte Carlo, i skoro cijela Italija (posto sam tamo boksao) :DA volio bih posjetit Pariz, te Rio de Janeiro.. 

o da davore ne znam kak sam to ja mogao zaboraviti

RIO fakat vuce....
Back to Top
jumok80 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jumok80 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Prosinac 2009 at 23:45
Originally posted by Iluvatar Iluvatar wrote:

nemamo svi srece ko theica-- ne radi a ima hrpu para ocito

što se tice amerike.. ja možda nakon faksa odem raditi tamo.. nekako mi je privlacna.. a možda odem i na 3 -4 godini faksa malo tamo da ispitam stanje prvo ;)

Ily ne moraš imati extra novce,,,

Za godišnji jedanput godišnje uplatim si negdje ili za novu godinu,,,,,i uzmeš na 6,9,š0 pa cak i š2 rata....
i odplacuješ....

Ma gle uvijek su ti najbolja putovanja di odeš onak spontano bez parica,,,,samo na kredu i pici...

tko bi htio ici negdje a ne zna gdje i za što se zadužiti evo jedne cool str, za inspiraciju...ima mrak fotki,,,

link

Posebno Vas molim obratite pozornost na number 7š.....

Edited by jumok80
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Prosinac 2009 at 00:11

tko bi htio ici negdje a ne zna gdje i za što se zadužiti evo jedne cool str, za inspiraciju...ima mrak fotki,,,

link
Posebno Vas molim obratite pozornost na number 7š.....

Opa - Plitvice.

Edited by Zoki
Back to Top
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Prosinac 2009 at 10:02

GYMI GYMI

nisi bila sa pravim ljudima u parizu,,,

A ovo za Barcelonu se u potpunosti slažem...

FORZA BARCA

jumok, svatko ima svoje mišljenje, ne?  Jednostavno mi tamo energija nije odgovarala usprkos svim lijepim stvarima koje se mogu vidjet...al to mi nije dovoljno :) Za razliku od npr. Amsterdama koji me oduševio makar je mnogima miljama daleko od Pariza....

"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."

Nutricionist & Fitness instruktor
PN Certified Coach

e-mail: [email protected]

www.instagram.com/me_better365/

Back to Top
Breathless View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Breathless Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Prosinac 2009 at 14:37
Amsterdam

Rio de Janeiro

Cancun (za sve ljubitelje ljeto i toplih krajeva )

Kairo

Aaaaaa odmah bi se spakirala i otišla.
"Najbrzi nacin da smiris um jest da pokrenes tijelo."

(Gabrielle Roth) ~
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Svibanj 2010 at 14:21
idemo dici ovu temu iz mrtvih...

FITovci gdje ste zadnje putovali? Podijelite iskustva!

Bijah u Budimpešti za novu, za kraj ljeta se planira španjolska i Francuska..
VI?

Budapest

Back to Top
Galadriel View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Galadriel Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Svibanj 2010 at 14:37
Bila sam u Poljskoj, Krakow je prekrasan, Varšava nešto manje, Auschwitz sigurno najpotresnije mjesto na planeti....

Planira se Deutschland na ljeto, ali na radnu stipendiju. Nema veze, idem za KOln koji obožavam
Back to Top
chaxy View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote chaxy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Svibanj 2010 at 14:44
evo moje zadnje putovanjce van Hr :
ljetos autom u Grcku... ja, frend i frendica.... balkanska avantura putem - crna gora, srbija, kosovo, makedonija, albanija i onda š2 dana grcke - Mykonos, Santorini, Ios i Atena, ništa organizirano, sve sami, na licu mista. Ja sam za takva putovanja
Ugl, preeeedobro....

Ovo lito ako bude sve po planu - Sicilija.
Strong is the new skinny.
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Svibanj 2010 at 00:43
Originally posted by chaxy chaxy wrote:

evo moje zadnje putovanjce van Hr :
ljetos autom u Grcku... ja, frend i frendica.... balkanska avantura putem - crna gora, srbija, kosovo, makedonija, albanija i onda š2 dana grcke - Mykonos, Santorini, Ios i Atena, ništa organizirano, sve sami, na licu mista. Ja sam za takva putovanja
Ugl, preeeedobro....

Ovo lito ako bude sve po planu - Sicilija.

Chaxy, koja lokacija odnosno mjesto vam je bilo NAJ u Grckoj?
Jeste li vidjeli Rodos i što je najbolje od tih otoka tamo?
Back to Top
chaxy View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote chaxy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Svibanj 2010 at 08:45
Originally posted by Zoki Zoki wrote:

Chaxy, koja lokacija odnosno mjesto vam je bilo NAJ u Grckoj?Jeste li vidjeli Rodos i što je najbolje od tih otoka tamo?

Na Rodos smo planirali, ali on je fuuul daleko, skoro kod Turske, a i ovako smo se navozali trajektom ko nikad u životu (znali smo putovati od otoka do otoka po 5-6 sati i to onim superbrzim trajektima, ne ko ovim našim puževima), a i na kraju su nam iskrsle neke obveze doma pa smo skratili boravak na Iosu i u Ateni.

Mykonos je raj za partijanere i ekipu s dubljim džepom (najskuuplji otok na kojem sam bila u Gr. jer je razvikan), sve (ducani, apoteke, trafike, restorani) radi do 2 ujutro, u klubove na plažama se iz grada ide tek oko 3, a partiji, odnosno afteri završavaju tek oko šš-š2 ujutro kad ekipa obicno zaspe na plaži, probudi se oko š7 h jer glazba postane sve glasnija i onda after beach party i tako u krug.

Santorini je cAROBAN, raj na zemlji, definitivno mjesto za otici u paru (sigurno cu ga opet posjetiti u drugoj postavi), a opet nudi i super nocni život, vrhunske restorane, VRHUNSKI šOPING (isto kao i Mykonos, ali pripazite se jer je sve puno skuplje nego u Ateni, samo što ja nisam mogla odoliti ).

Na Ios smo došli u potrazi za surferskim plažama, ali surfere baš i nismo našli , divan otocic, prepun turista, ali PREMLADIH tursta , sami srednjoškolci i studenti, nevjerojatno. Na Iosu sam bila prepreprehlađena pa ga nisam baš mogla dobro doživjeti.

Atena.... velika, prljava... Ma neloša, dobar šoping, došli smo tamo iskljucivo zbog akropole koja nam se u zatvorila pred nosom (otvorena samo do š9h, fyi).

Ugl, mogla bih vam pricati do prekosutra o dojmovima i savjetima, Santorini me osvojio, iznajmite skuter i bazajte po otocima i uživajte.

Moj iduci posjet Grckoj biti ce Santorini- Zakyntos- Rodos- Kreta.

Zakynthos
Back to Top
chaxy View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote chaxy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Svibanj 2010 at 08:46
issss što sam se raspisala
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <12345 8>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.