Putovanja |
Post Reply | Page <12345 8> |
Author | ||
jumok80
Viden/a u gymu Joined: 01 Studeni 2009 Status: Offline Points: 106 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bio u: španjolska,italija,francuska,njemacka,austrija,slovenija,bos na,mađarska,egipat.....ali tko nije bio u mexicu taj nigdje nije bio....to je špica. Htio bih u atenu i moskvu,,,,kina japan....jordan,,, Edited by jumok80 |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kojom prigodom si bio u Mexicu? Turisticki ili? |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
jumok80
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pariz uopce nije kicast grad....to je uz rim srce europe.....pravi grad za prave ljude,,,,romantican,pun iznenađenja,moderan i tradicionalan,posebna atmosfera... muzeji koji su jedni od vecih u svijetu,eifel,crkve srce isusovo i notre dam,,,slavoluk pobjede......ZA ZABAVU...definitvno Portugalska certvrt,dio oko Moulina,,,....a da o klopi ne govorimo...french toast.... |
||
jumok80
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da...išao sam gledati njihove piramide... |
||
jumok80
Post Options
Thanks(0)
|
|
GYMI GYMI nisi bila sa pravim ljudima u parizu,,, A ovo za Barcelonu se u potpunosti slažem... FORZA BARCA |
||
jumok80
Post Options
Thanks(0)
|
|
o da davore ne znam kak sam to ja mogao zaboraviti RIO fakat vuce.... |
||
jumok80
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ily ne moraš imati extra novce,,, Za godišnji jedanput godišnje uplatim si negdje ili za novu godinu,,,,,i uzmeš na 6,9,š0 pa cak i š2 rata.... i odplacuješ.... Ma gle uvijek su ti najbolja putovanja di odeš onak spontano bez parica,,,,samo na kredu i pici... tko bi htio ici negdje a ne zna gdje i za što se zadužiti evo jedne cool str, za inspiraciju...ima mrak fotki,,, link Posebno Vas molim obratite pozornost na number 7š..... Edited by jumok80 |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Opa - Plitvice. Edited by Zoki |
||
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jumok, svatko ima svoje mišljenje, ne? Jednostavno mi tamo energija nije odgovarala usprkos svim lijepim stvarima koje se mogu vidjet...al to mi nije dovoljno :) Za razliku od npr. Amsterdama koji me oduševio makar je mnogima miljama daleko od Pariza.... |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Breathless
Viden/a u gymu Joined: 18 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 267 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Amsterdam
Rio de Janeiro Cancun (za sve ljubitelje ljeto i toplih krajeva ) Kairo Aaaaaa odmah bi se spakirala i otišla. |
||
"Najbrzi nacin da smiris um jest da pokrenes tijelo."
(Gabrielle Roth) ~ |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
idemo dici ovu temu iz mrtvih...
FITovci gdje ste zadnje putovali? Podijelite iskustva! Bijah u Budimpešti za novu, za kraj ljeta se planira španjolska i Francuska.. VI? Budapest |
||
|
||
Galadriel
Viden/a u gymu Joined: 04 Listopad 2009 Status: Offline Points: 117 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bila sam u Poljskoj, Krakow je prekrasan, Varšava nešto manje, Auschwitz sigurno najpotresnije mjesto na planeti....
Planira se Deutschland na ljeto, ali na radnu stipendiju. Nema veze, idem za KOln koji obožavam |
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
evo moje zadnje putovanjce van Hr :
ljetos autom u Grcku... ja, frend i frendica.... balkanska avantura putem - crna gora, srbija, kosovo, makedonija, albanija i onda š2 dana grcke - Mykonos, Santorini, Ios i Atena, ništa organizirano, sve sami, na licu mista. Ja sam za takva putovanja Ugl, preeeedobro.... Ovo lito ako bude sve po planu - Sicilija. |
||
Strong is the new skinny.
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Chaxy, koja lokacija odnosno mjesto vam je bilo NAJ u Grckoj? Jeste li vidjeli Rodos i što je najbolje od tih otoka tamo? |
||
|
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Na Rodos smo planirali, ali on je fuuul daleko, skoro kod Turske, a i ovako smo se navozali trajektom ko nikad u životu (znali smo putovati od otoka do otoka po 5-6 sati i to onim superbrzim trajektima, ne ko ovim našim puževima), a i na kraju su nam iskrsle neke obveze doma pa smo skratili boravak na Iosu i u Ateni. Mykonos je raj za partijanere i ekipu s dubljim džepom (najskuuplji otok na kojem sam bila u Gr. jer je razvikan), sve (ducani, apoteke, trafike, restorani) radi do 2 ujutro, u klubove na plažama se iz grada ide tek oko 3, a partiji, odnosno afteri završavaju tek oko šš-š2 ujutro kad ekipa obicno zaspe na plaži, probudi se oko š7 h jer glazba postane sve glasnija i onda after beach party i tako u krug. Santorini je cAROBAN, raj na zemlji, definitivno mjesto za otici u paru (sigurno cu ga opet posjetiti u drugoj postavi), a opet nudi i super nocni život, vrhunske restorane, VRHUNSKI šOPING (isto kao i Mykonos, ali pripazite se jer je sve puno skuplje nego u Ateni, samo što ja nisam mogla odoliti ). Na Ios smo došli u potrazi za surferskim plažama, ali surfere baš i nismo našli , divan otocic, prepun turista, ali PREMLADIH tursta , sami srednjoškolci i studenti, nevjerojatno. Na Iosu sam bila prepreprehlađena pa ga nisam baš mogla dobro doživjeti. Atena.... velika, prljava... Ma neloša, dobar šoping, došli smo tamo iskljucivo zbog akropole koja nam se u zatvorila pred nosom (otvorena samo do š9h, fyi). Ugl, mogla bih vam pricati do prekosutra o dojmovima i savjetima, Santorini me osvojio, iznajmite skuter i bazajte po otocima i uživajte. Moj iduci posjet Grckoj biti ce Santorini- Zakyntos- Rodos- Kreta. Zakynthos |
||
|
||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
|
issss što sam se raspisala
|
||
|
||
Post Reply | Page <12345 8> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |