Putovanja |
Post Reply | Page <1 5678> |
Author | |||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Haha.. Neka neka.. Ja sam u tjedan dana u Spanjolskoj popio š0L
vodke Finlandia.. Nikad bolju pio, a bome nikad se ni toliko trovao.. |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... dadadadadada
ja sam bio i na onim fontanama i svagdje u pragu, nisam samo lokao... navecer sam se družio sa nekim londonderiima jer su ovi moji bili za k... al prek dana sam u vlastitom aranžmanu obilazio grad jer mi najbitnije vidjeti kako grad diše... tak i u telcu. al to nije bio maturalac |
|||
will smoke your weed for food!
|
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Joj, Phoenix, to je takva glupost ! Svaki stranac je zanimljiv, kad tu dođe Talijan misli kak su Hrvatice hebene cure, a to je jer je zanimljiv jer je iz Italije! Edited by zika |
|||
LiveStrong
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Mislio sam na one cure što stoje uz cestu s natpisom free khmm
može i to, naravno! mek mi je prvi pao na pamet i kebab koji mi se stalno vrti po glavi
Hrvatski narod sramoti Jaca sa svojim engleskim jezikom i ostali clanovi vlade i hrvatskog vrha koji su nas doveli u ovu situaciju sa državom kakva je sad, a ne mi koji se želimo zabavit u Pragu. Mi smo najmanji problem u cijeloj prici. |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma nije nikakva glupost, ti si žena i nisi kvalificirana o tome pricat niti mozes imat iskustva kaj se tog tice s muške strane. Sigurno nisi po ceškoj škicala komade i razgovarala i družila se s njima.....bio sam par godina za redom tamo, i govorim na svom iskustvu i iskustvu dobrog dijela frendova s kojima sam bio i svaki put je isto, odgvorono to tvrdim..... Talijanu mogu bit zanimljive hrvatice, ali on nije zanimljiv njima, bar normalnima A svi, ali svi koji su bili u ceškoj ce ti rec da su cehinje tople i otvorene, vrlo draželjubive , natprosjecno. Edited by The Phoenix |
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jok, nisam na njih uopce pomislio, te su u svakoj zemlji vrlo dostupne .....mislio sam na normalne cure koje sreceš vani, na ulici, disko klubu, bircu....... |
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
slažem se s cijelim postom osim sa zadnje 3 rijeci. sramocenje hrvatskog naroda? daaaj molim te bitno da cesi na našem moru slove za fin, pedantan i kulturan narod.. |
|||
marcella
Viden/a u gymu Joined: 21 Rujan 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 125 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
aha, pa zato mi moramo biti isti kao i oni. po meni je to užas. sramotimo se kao narod na mnogo nacina, a ovo je jedan od njih... sigurno... |
|||
IT'S GYM TIME
... zato digni guzu, obuci starke, pumpaj trbuąnjake, sklekove i leđnjake ... |
|||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
radi se o tinejđerima na maturalcu! da ne prave pizdarije, bio bi zabrinut!
još k tome soner ima višak hormona pa.... |
|||
|
|||
marcella
Viden/a u gymu Joined: 21 Rujan 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 125 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma to meni uopce nije opravdanje, al nisu krivi maturanti, krivo je društvo |
|||
IT'S GYM TIME
... zato digni guzu, obuci starke, pumpaj trbuąnjake, sklekove i leđnjake ... |
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
mesek kuži stvar ak se necu sad zabavljat i pit (i sramotit svoj narod), kad cu? s 35 godina? |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Bas to soner.. Kad ces biti barufant i divljak, ako ne dok si mlad i dok
te zakon ne tereti toliko |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
||
e, da.. i kabanica glavu cuva
i prije nego pocneš, provjeri da nije neki Jirži u pitanju, u žemskoj odjeci |
|||
|
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
uvijek 3 kabanice sa sobom treba imat, ko zna kolko ce kiše bit
|
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
cinkat cu te curi!!! |
|||
LiveStrong
|
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
no way, ne znaš je... a možda i znaš, bolje da se povucem iz ove teme |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Post Reply | Page <1 5678> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |