PWM - kako izgleda vaš i kada ga pijete? |
Post Reply | Page <1234> |
Author | ||
*Ve*
VIP clan Joined: 12 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 116 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ovisno o fazi, treningu, ostatku prehrane i feelingu.. ali najcešce: na "masi" - prewm, pa dwm - 50g whey + 60g vitargo na defki - prewm, pa pwm 50g whey + 30g vitargo... kasnije samo whey |
||
XXL-Zagreb
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
vitargo je onaj kao waxy starch, jako vioske molekularne gustoce?
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
hrc007
Viden/a u gymu Joined: 05 Srpanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ovdje pricamo o PWM i zato sam rekao da bolje ne žumanjac, inace ga NE TREBA izbacivati. Najbitnije od svega je da se što prije jede nakon treninga
|
||
I hated every minute of training, but I said, ''Don’t quit. Suffer''
Muhamed Ali |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mislite na ovaj vitargo? |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
*Ve*
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zoki, mislim na ovaj: http://www.vitargo.com/0šUK/Index_Products.html @illy - ne znam što je waxy starch ali, vitargo ima vecu MOLEKULU, zbog cega brže dospijeva u krv (70-80& brže nego dextroza ili maltodextrin).. to je podatak koji piše na kutijici, i koji možeš vjerojatno detljanije procitati na njihovoj stranici.. meni puno bolje djeluje nego glukoza.. neki ga ne preferiraju baš jer je skup u usporedbi s glukozom, i ne sviđa im se okus.. |
||
XXL-Zagreb
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hmmmm... a reci, kako je tebi osobno.. tj gdje osjetiš razliku? |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
zasto ljudi uzimaju PreWM i DWM ako su sat - sat i pol vremena prije treninga imali normalan obrok s kompleksnim UH i P (P samo da nisu jaja ili jos gore whey)?
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja bih rekao da tada gotovo i nema smisla imati to dvoje, vec lagano pijuckati PWM. |
||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
|
my point exactly! al, ne gledajuci ve koja je natjecatelj, vidim jako puno nabrijanih (pogotovo mladih) rekreativaca koji bi dali zivot u obranu PreWM u obliku shakea. |
||
*Ve*
Post Options
Thanks(0)
|
|
illy - upsic, nisam ti odgovorila hm..ja vec jako dugo nisam pila glukozu, ali sjecam se kad sam prešla na vitargo da sam osjecala da puno prije "izađem iz kome" nakon treninga i da me nekako duže drži taj vitargo, tj. preživim do sljedeceg obroka (naravno ovdje pricam o fazi kad vec umirem na defki, pa se tada najbolje osjeti) ali, isto tako ima ljudi koji tvrde da ne osjete razliku..pa eto
@gajbaþ - hehe pa ovisi valjda o ostatku prehrane, i cjelokupnog plana ali kužim kaj hocete reci
|
||
XXL-Zagreb
|
||
mm
Cita FAQ Joined: 15 Kolovoz 2010 Status: Offline Points: 29 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kupila sam whey, na pakiranju pise š tablespoon - 30g kao š mjerica
jel to znaci jedna jusna zlica? zbunjena sam, jer mi to djeluje jako malo :o |
||
Tamron
Cita FAQ Joined: 04 Listopad 2010 Status: Offline Points: 62 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Je li PWM isti za crobni i ancrobni trening?
|
||
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nije jusna, tablespoon znaci velika zlica. Znaci najvecu zlicu koju imas uzmi i zagrabi |
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nakon crobnog ti je bolje uzeti krumpir, rižu ili sl., a nakon ancrobnog dekstrozu |
||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
|
zanimljivo, meni rekla zena u system importu kad sam se raspitivao za EAK, da nije dobro uzimati samo EAK jer... hm... moguce da se ne mogu sintetizirati... da im treba cijela paleta... tak nes...
ne vidim zasto se inzulin ne bi dizao? dizanjem inzulina spustas kortizol. osim ako imas koji drugi brzi nacin spustanja kortizola... btw, od 4-5x tjedno nizanja inzulina u PWM ne vidim niceg loseg, prosjecan covjek inzulin dize 4-5x dnevno. pro BB dizu inzulin 20x dnevno. pa nije da svaki prosjecan covjek ima problema sa dijabetesom. uostalom, niti ne mozes zivjeti pod staklenim zvonom. kaj ti vrijedi silna briga oko nedizanja inzulina kada s druge strane hrana koju jedes je š00x stetnija od malo inzulina. |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kad si vec sponuo BCAA, kladio bi se da sam na jednom clanku nedavno u T-nationu kad je bilo govora o vege prehrani i proteinima biljnog porijekla isto receno da tijelo tek kad dobije puni lanac BCAA moze sintezirati tjelesne bjelnacevine.....zato se i kombiniraju vise vrsta biljnih namirnica da dobijes potpuni lanac......no jos uvijek imas manju BV........
Tak da i meni nije jasno to bas......... mozda se koriste te koje su unutra za nekaj odadno ili podrzavaju nesto ........bas bum istrazil sa dmalo kad nadjem cajta |
||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |