raja |
Post Reply |
Author | |
berinalena
Viden/a u gymu Joined: 10 Prosinac 2009 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Prosinac 2009 at 09:12 |
kod kuce imam dasku za trcanje koju sam rijetko korisitla! sad mi je vec vrijeme da je pocenem upotrabljavati! znaci kao pocetnik do koliko vremena da je krenem koristiti i kako?
kako zivim u stanu moram malo biti sporija da me ne bi kritikovale ostale komsije, znaci vise kao brzo hodanje... svaki komentar ce mi znaciti! |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
dasku, misliš...traku? što god napraviš, dobro napraviš - bolje od sjedenja :) Kreni polako, sa brzim hodanjem...pa ga možeš malo i s trcanjem kombinirat...š5-20 min koliko možeš pa produžuj do 45 min, šh... možeš probati ujutro natašte ako ti paše, ako ne dobro je i predvecer da malo razbiješ to vecernje usporavanje metabolizma.. ..ma samo kreni |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
berinalena
Viden/a u gymu Joined: 10 Prosinac 2009 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
heheh ma da traku, ali ja to u zargonu kazem dasku... hihihihihihihihi pa kontam da to svi razumiju... |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |